Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 8. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

The Baywatch Obalna straža Pamela Anderson

Sobota, 20. 8. 2022, 8.00

1 leto, 8 mesecev

Pamela Anderson priznala, da si ni ogledala niti ene epizode Obalne straže

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Vsako soboto in nedeljo lahko ob 19. uri na Planetu spremljate kultno serijo Obalna straža (The Baywatch). Ta konec tedna se bo v njej prvič pojavila tudi zvezdnica Pamela Anderson, ki je v enem od intervjujev spregovorila o tem, kaj ji je prineslo sodelovanje pri tem projektu, kako se je spopadala s slavo, ki ji jo je prinesel, razkrila pa je tudi, da si sama ni ogledala niti ene epizode. 

Obalna straža
Planet TV To je razlog, da je Pamela Anderson pristala v Obalni straži

Pamela Anderson je od trenutka, ko je bil v seriji Obalna straža (The Baywatch) v počasnem posnetku predvajan njen tek po kalifornijski plaži v rdečih kopalkah z izrezom, postala simbol pop kulture. Obenem je veljala tudi za seks simbol, zaradi česar je postala ljubljenka tabloidov, ki so bili venomer na preži in njeno življenje secirali skozi različne trače.

Obalna straža | Foto:

Ne glede na vse pa je Pamela Anderson izjemno vesela, da je imela v življenju priložnost postati del ekipe v seriji Obalna straža (The Baywatch). V intervjuju s Halom Rubensteinom je zvezdnica priznala: "Nikoli nisem bila samozavestna v tem, kar sem počela v preteklosti. Definitivno pa ne obžalujem sodelovanja pri Obalni straži. To je bila zame zelo pozitivna izkušnja, ki mi je prinesla ogromno dobrega. Ampak res ogromno!"

Exatlon
Planet TV "Kot bi bilo včeraj, ko sem prvič oblekla dres Exatlona"

Četudi je bila tako navdušena nad projektom, pa je razkrila, da si sama ni doma ogledala niti ene epizode, v kateri je igrala. "Lepo vas prosim, kako pa naj bi bilo to videti? Ali naj bi doma prirejala zabave za prijatelje, na katerih bi gledali mene, kako igram na televiziji? To se mi nikoli ni zdelo niti izvedljivo niti primerno," je pojasnila.

Pamela Anderson v prizoru iz serije Obalna straža. | Foto: IMDb Pamela Anderson v prizoru iz serije Obalna straža. Foto: IMDb

Pamela je sicer med snemanjem kultne uspešnice postala tudi mamica in razkrila je, da sta jo otroka kdaj videla na televiziji in začela od navdušenja kričati: "Mama, to si ti." Sodelovanje v Obalni straži (The Baywatch) pa je ni izstrelilo med zvezde samo doma, ampak tudi v svetu. "Ne morem verjeti, kako hitro smo dosegli tako velik svetovni uspeh. Meni se je namreč vedno zdelo, da v svoji karieri nisem storila dovolj, da bi dosegla takšno prepoznavnost," je skromno dejala.

Exatlon
Planet TV Exatlonovca odhajata na Japonsko #foto

Kot smo že omenili, so za Pamelino slavo poskrbeli tudi tabloidi, ki so bili pozorni na vsak njen korak in o tem pisali najrazličnejše resnične in manj resnične novice. Pamela je o tem dejala: "Mislim, da si vsake toliko časa mediji izberejo eno osebo in obrnejo celo njeno življenje na glavo, samo da lahko o nečem pišejo. Ampak vse to sem uspešno prestala in postala zaradi tega močnejša oseba."

Obalna straža | Foto:

V zaključnem delu intervjuja je zvezdnica priznala, da jo igralski poklic dela srečno v življenju. "Na enem snemanju lahko nosim kopalke, vroče hlačke ali pa visoke petke in elegantne obleke. To se mi zdi zabavno in v tem zelo uživam. Pa če ljudje to odobravajo ali ne, meni se to zdi nepopisno dobro!" Za konec je še izpostavila: "Sem profesionalka, mama in izjemno neodvisna ženska. Dobro služim, kar mi omogoča, da nudim svojima otrokoma in sebi vse."

Priljubljeno serijo Obalna straža (The Baywatch) lahko na Planetu spremljate vsako soboto in nedeljo ob 19.00, ta konec tedna prvič tudi v družbi lepotice Pamele Anderson. Za tem pa si lahko ogledate še romantično komedijo Monte Carlo, ki se bo pričela ob 19.45, in pa dramo Kradljivka knjig (The Book Thief), ki bo sledila ob 21.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.
Exatlon
Planet TV "Zaradi njega sem začel spremljati Exatlon" #video
Exatlon
Planet TV Mali navijač je zaradi exatlonovca točil solze
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Bo britanska nevesta na medenih tednih jokala zaradi sreče ali žalosti?
Exatlon
Planet TV Posebni poročevalec s terena v Exatlonu Igor Mikič je zaskrbljen #video
Exatlon
Planet TV Tako kot Thorminator so proslavljali tudi v prvi slovenski nogometni ligi
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte