SiolNET. Planet TV Novosti
0,59

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Obalna straža

To je razlog, da je Pamela Anderson pristala v Obalni straži

0,59

termometer

Ob sobotah in nedeljah lahko na Planetu spremljate legendarno Obalno stražo (The Baywatch). V soboto bo na sporedu prva epizoda tretje sezone, v kateri se je prvič pojavila Pamela Anderson, ki je bila ena najprepoznavnejših obrazov te serije. Igralka je razkrila, da je med reševalci iz vode v rdečih kopalkah pristala bolj kot ne po naključju.

Exatlon Planet TV "Zaradi njega sem začel spremljati Exatlon" #video

Od leta 1989, ko je prvič prišla na televizijske zaslone, do zadnje epizode leta 2001 je bila Obalna straža med najbolj gledanimi serijami na televiziji in je pomagala pri vzponu karier številnih igralcev in igralk.

Obalna straža | Foto:

Med tistimi, ki so priljubljenost iz serije najbolj izkoristili za nadaljnje delo v svetu filma in televizije, je bila vsekakor Pamela Anderson, Playboyeva zajčica, ki se je želela preizkusiti v igralskih vodah in takoj osvojila številne gledalce z vlogo reševalke C. J. Parker v seriji Obalna straža. 

Exatlon Planet TV Posebni poročevalec s terena v Exatlonu Igor Mikič je zaskrbljen #video

Do vloge je prišla po zanimivem naključju in če si dogodki ne bi sledili, kot so si, Pamela Anderson verjetno ne bi bila takšna zvezda, kot je postala po zaslugi serije. Leta 1992 je bila Pamela Anderson v razmerju s francoskim pevcem in igralcem Davidom Charvetom, ki je tudi sam igral v seriji.

David Charvet | Foto: David Charvet

Na dan avdicije, ko je bila izbrana za vlogo C. J. Parker, sploh ni prišla z namenom, da bi v njej sodelovala, ampak je tja samo pospremila svojega prej omenjenega srčnega izbranca. "Ni bilo načrtovano, da bi bila tam." 

Pamela Anderson kot C. J. Parker | Foto: Pamela Anderson kot C. J. Parker

Producenti so jo vseeno oblekli v famozne rdeče kopalke in jo začeli spraševati o njenem življenju. Kmalu je postalo jasno, da je popolna za vlogo.

Exatlon Planet TV Tako kot Thorminator so proslavljali tudi v prvi slovenski nogometni ligi

"Sploh niso vedeli, kaj bi z menoj. Zato so me prosili, da oblečem kopalke, in z menoj opravili pogovor. Hitro so spoznali, da sem čisto taka, kot naj bi bila C. J. Parker. Da sem dekle, ki živi boemsko življenje, ki ljubi živali in želi biti na plaži. Čisto taka sem bila," je povedala. Ko je v seriji prvič nastopila, je bila stara 25 let.

Priljubljeno serijo Obalna straža (The Baywatch) lahko na Planetu spremljate vsako soboto in nedeljo ob 19. uri.

Exatlon Planet TV "Kot bi bilo včeraj, ko sem prvič oblekla dres Exatlona" Exatlon Planet TV Mali navijač je zaradi exatlonovca točil solze Exatlon Planet TV Exatlonovca odhajata na Japonsko #foto
Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin