Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 8. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

1

Natisni članek

Alen Lamper Exatlon Planet TV

Četrtek, 18. 8. 2022, 8.00

1 leto, 8 mesecev

Exatlon

Mali navijač je zaradi exatlonovca točil solze

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

1

Jesen na Planetu bo spet v znamenju najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki jo bo tokrat vodil Jure Košir. Tudi nekdanji exatlonovci že nestrpno čakajo, da se bodo novi tekmovalci spopadli z dih jemajočimi poligoni. Med njimi je tudi Alen Lamper, ki nam je razkril najbolj zabavne prigode, povezane z Exatlonom, kako je preživel poletje in kakšne načrte ima za bližnjo prihodnost.

Jure Košir
Planet TV V novo sezono Exatlona nas bo popeljal Jure Košir

"Težko izberem samo en najljubši trenutek iz Exatlona. Posebne so bile vse moje zmage na poligonih, predvsem tista prva proti Franku, potem odličen dvoboj s Samom, ki je za končno zmago potreboval kar tri medalje in še bi lahko našteval. Izkušnja mi bo ostala v res lepem spominu, saj sem spoznal nove prijatelje in kar je najpomembneje, imeli smo se res lepo, kljub temu da je bilo fizično in psihično zares naporno," je povedal Alen in dodal, da bi se z veseljem še kdaj odpravil v Dominikansko republiko kot tekmovalec. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Lamper (@alenlamper)

Exatlon je bila tudi priložnost, da samega sebe bolje spozna in se česa novega nauči. "Naučil sem se, kako biti umirjen tudi takrat, ko sem pod velikim pritiskom. Vase sem se moral poglobiti predvsem na začetku, saj sem bil kot podivjan pes, ki ne ve, kje ima glavo in kje rep. To mi je pomagalo, da sem se bolj osredotočil na svoje šibkosti in sem jih lahko sproti izboljševal."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Lamper (@alenlamper)

Po prihodu v domovino je imel kar nekaj zelo posebnih srečanj s tistimi, ki so spremljali Exatlon. Tako je spoznal tudi fantka, ki je bil njegov velik navijač. 

Exatlon
Planet TV Igor Mikič se vrača v Exatlon: Dregnil bom tja, kjer najbolj boli, vendar ...

"Ko me je videl v živo, je najprej ostal brez besed, potem pa so se mu vlile še solze. Njegova mama je povedala, da je po mojem izpadu iz Exatlona kar dva dni jokal. Nato sem ga obiskal tudi ob njegovem rojstnem dnevu in pomerila sva se na posebej pripravljenem poligonu, na katerem me je, razumljivo, tudi premagal," je eno od prigod razkril Alen, ki se zaveda, da je postal vzornik mnogim mladim gledalcem in jim zato skuša biti čim boljši zgled. 

Exatlon | Foto:

Tudi sicer je bilo njegovo zadnje leto v znamenju Exatlona. Ob različnih priložnostih se je družil s svojimi nekdanjimi sotekmovalci, skupaj so med drugim posneli tudi videospot za skladbo Po gasu, ki sta jo skupaj ustvarila Igor Mikič-Mišica in Denis Porčič - Chorchyp.

Exatlon
Planet TV Tako kot Thorminator so proslavljali tudi v prvi slovenski nogometni ligi

Njegova najbolj nora in adrenalinska izkušnja tega poletja je bil po njegovih besedah skok s padalom. Šlo je za presenečenje, ki mu ga je pripravilo njegovo dekle Maša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Lamper (@alenlamper)

Tudi jesen bo za Alena zelo pestra, saj si obeta, da se bo že kmalu odpravil na dopust, čeprav natančnih načrtov še nima. Ob tem ga čaka še diplomska naloga, saj si želi vpisa na magistrski študij na fakulteti za varstvo okolja. "Če slučajno ne bom pravočasno dokončal diplome, bom verjetno šel v vojsko na trimesečno usposabljanje za rezervista," je še razkril.

Exatlon
Planet TV Novi voditelj Exatlona: Všeč mi je, ker ni klasični resničnostni šov, temveč ima močan športni pridih

Seveda bo budno spremljal tudi dogajanje v drugi sezoni Exatlona in za tekmovalce nove sezone ima nekaj nasvetov. "Prosti čas naj čimbolj izkoristijo za trening. Na poligonih naj se pred meti umirijo in zadihajo, saj bodo tako veliko več zadeli."

Exatlon Slovenija prihaja na Planet že septembra.

Marjanca Polutnik
Planet TV Zmagovalka Exatlona v bikiniju privablja poglede #foto
Noemi Jae
Planet TV Exatlonovka: Nisem vedela, kaj je ljubezen, dokler nisem spoznala nje
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  
Ne spreglejte