Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 8. 2022,
12.46

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

Andrei Lenart Exatlon Planet TV

Torek, 16. 8. 2022, 12.46

1 leto, 8 mesecev

Exatlon

Tako kot Thorminator so proslavljali tudi v prvi slovenski nogometni ligi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

Že septembra se na Planet vrača najtežja televizijska preizkušnja Exatlon z voditeljem Juretom Koširjem in posebnim terenskim poročevalcem Igorjem Mikičem. V prvi sezoni je na poligonih navduševal tudi Andrei Lenart - Thorminator, ki nam je v pogovoru razkril, kateri so bili njegovi najljubši trenutki v Dominikanski republiki, kaj ga je najbolj presenetilo po prihodu v domovino, in podal nekaj nasvetov tekmovalcem druge sezone Exatlona.

Jure Košir
Planet TV V novo sezono Exatlona nas bo popeljal Jure Košir

"V treh mesecih Exatlona se je nabralo veliko trenutkov, ki so se mi vtisnili v spomin. Res težko izpostavim le enega. Morda to, da sem imel to čast, da sem kot prvi nastopil za prvo slovensko Exatlonovo reprezentanco in prinesel prvo točko proti močno favorizirani Mehiki. Ekipni duh, prva medalja, posrečeni 'hollywoodski' meti in finalni teden," je svoje vtise o dogajanju v Dominikanski republiki pred natanko letom dni opisal Andrei Lenart.

Exatlon | Foto:

"Zanimivo mi je, kako hitro 'padeš' v ta svet, kjer je edino, na kar misliš, to, kako čim hitreje preteči poligone in natančno metati razne rekvizite. Zunanjega sveta in drugih motenj ni. Če bi imel možnost, da bi še enkrat tekmoval v Exatlonu, bi," je še dodal priljubljeni Thorminator, ki je bil znan tudi po zanimivem proslavljanju zmag na poligonih.

Exatlon
Planet TV Igor Mikič se vrača v Exatlon: Dregnil bom tja, kjer najbolj boli, vendar ...

Prav ta so navdušila številne gledalce in zato je dobil tudi veliko posnemovalcev. "Vesel sem bil vseh videov mladih Thorminatorjev, ki sem jih prejel. Po thorminatorsko so proslavljali gole pri hokeju, nogometu, koše, poligone … Prijetno me je presenetil tudi Tilen Klemenčič, nogometaš NK Domžale, ki je tako proslavil svoj gol v slovenski prvi ligi."

Tako je Thorminator proslavil vsako zmago na poligonih Exatlona. | Foto: Tako je Thorminator proslavil vsako zmago na poligonih Exatlona.

Veseli ga tudi, da so Exatlonovci postali vzor mnogim mladim in da je Exatlon nanje pozitivno vplival. "To je zame najlepši del Exatlona, da smo tako pozitivno vplivali na mlade, da smo spodbudili željo po gibanju v času, ko je tega vedno manj. Res je lepo videti in slišati, kako si mladi postavljajo poligone in na njih tekmujejo."

Exatlon
Planet TV Novi voditelj Exatlona: Všeč mi je, ker ni klasični resničnostni šov, temveč ima močan športni pridih

Nasvet tekmovalcem druge sezone Exatlona

Tekmovalcem druge sezone najtežje televizijske preizkušnje, ki na Planet prihaja že septembra, svetuje, naj gredo korak po koraku in dan za dnem. "Exatlon je maraton, sestavljen iz šprintov. In ne pozabite uživati. Hitro je konec," je povedal priljubljeni igralec, ki je poletje izkoristil za obisk Balija, kjer sta s partnerko in tudi sotekmovalko v prvi sezoni Exatlona Nives Orešnik uživala v raziskovanju otoka, lokalni hrani, plavala z želvami in še marsikaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Lenart (@thelenart)

Jesen bo za Andreia Lenarta nekoliko drugačna od lanske, ki jo je preživel v Dominikanski republiki. "Nekaj filmskih in televizijskih projektov me čaka, o katerih pa podrobneje še ne smem govoriti. Proti koncu leta pa bom nastopil tudi kot lik v novi videoigri Dark Mean City."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrei Lenart (@thelenart)

Exatlon Slovenija prihaja na Planet že septembra.

Marjanca Polutnik
Planet TV Zmagovalka Exatlona v bikiniju privablja poglede #foto
Noemi Jae
Planet TV Exatlonovka: Nisem vedela, kaj je ljubezen, dokler nisem spoznala nje
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si. 
Ne spreglejte