SiolNET. Planet TV Exatlon
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Kot bi bilo včeraj, ko sem prvič oblekla dres Exatlona"

0,27

termometer

Že kmalu se na Planet vrača priljubljena ekstremna preizkušnja Exatlon, v kateri je v prvi sezoni nase opozorila tudi simpatična Prekmurka Sanja Novak. V pogovoru pred začetkom nove sezone, ki bo ponudila nove tekmovalce, poligone, voditelja in terenskega poročevalca, nam je povedala, da je bila to zanjo nepozabna izkušnja, ki bi jo z veseljem ponovila, zato novim tekmovalcem svetuje, naj predvsem uživajo.

Jure Košir Planet TV V novo sezono Exatlona nas bo popeljal Jure Košir

"Vsak trenutek v Exatlonu je bil prav poseben in neprecenljiv. Vsaka zmaga in vsak poraz, vsako veselje in žalost, vsi vzponi in padci, vse to je naredilo celotno izkušnjo nepozabno. Še zdaj se spominjam, kot bi bilo včeraj, ko sem prvič oblekla dres Exatlona in stopila na prvi poligon. Bilo je noro. Izkušnja mi bo za vedno ostala v prav posebnem spominu in vse to bi takoj ponovila," je dogajanje izpred natanko enega leta povzela Exatlonovka iz Murske Sobote ter dodala, da jo je Exatlon naučil, da ne sme nikoli obupati, da zmore več, kot si je mislila, in da mora vedno verjeti vase."

Priznala je tudi, da si je ogledala tudi vse epizode prve sezone Exatlona, ki jo trenutno lahko spremljate tudi na Planet 2.

Exatlon Planet TV Igor Mikič se vrača v Exatlon: Dregnil bom tja, kjer najbolj boli, vendar ...

"Moram priznati, da sem bila pri ogledu epizod izjemno čustvena. Vsaka oddaja je v meni vzbudila posebne občutke in željo po vrnitvi v Exatlon," je bila nostalgična Sanja. Novim tekmovalcem zato na srce polaga, da naj v Dominikanski republiki predvsem uživajo. 

"Novim tekmovalcem svetujem, da se sprostijo, verjamejo vase in ne obupajo. Pa vadite ciljanje, kajti to je bistveno za uspešnost na poligonih," je povedala v smehu in dodala, da jo v novi sezoni lahko zagotovo štejemo med zveste gledalke Exatlona.

Exatlon Slovenija prihaja na Planet že septembra.

Exatlon Planet TV Novi voditelj Exatlona: Všeč mi je, ker ni klasični resničnostni šov, temveč ima močan športni pridih Exatlon Planet TV Tako kot Thorminator so proslavljali tudi v prvi slovenski nogometni ligi Exatlon Planet TV Exatlonovca odhajata na Japonsko #foto Exatlon Planet TV Posebni poročevalec s terena v Exatlonu Igor Mikič je zaskrbljen #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin