SiolNET. Planet TV Exatlon
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

"Zaradi njega sem začel spremljati Exatlon" #video

0,10

termometer

Kmalu se na Planet vrača najtežja televizijska preizkušnja Exatlon. V vlogi voditelja se bo letos preizkusil nekdanji smučar Jure Košir, posebni poročevalec s terena pa bo nekdanji Exatlonovec Igor Mikič - Mišica. 

Exatlon Planet TV Posebni poročevalec s terena v Exatlonu Igor Mikič je zaskrbljen #video

Exatlon je bil preteklo leto doma tudi pri družini Košir. Letošnji voditelj Jure Košir se spomni, da je 1. sezono začel spremljati zaradi sina. Potem ga je, kot pravi, "potegnilo notri." Najprej je le z enim očesom gledal, potem z dvema, na koncu pa je že glasno navijal. Kdo je bil njegov favorit, je tema, ki bi se je raje izognil, saj se že pripravlja na nevtralno poročanje in navijanje za obe ekipi v novi sezoni.

"Mislim, da gre za 'lušten' šov, ki vsekakor odstopa od teh klasičnih resničnostnih šovov. Predvsem mi je všeč, da propagira gibanje, atletiko, gimnastiko in podobno. Se pravi, da mlade lahko nagovori, da trenirajo. Da vadijo spretnost, da je prisoten ekipni duh, kar je tudi zelo pomembno. Predvsem s tega vidika me je ta šov pritegnil. Mislim, da je ravno pravšnja mera med resničnostnim in tekmovalnim športnim izzivom. Zato sem se tudi odločil, da bom sodeloval."

Exatlon Planet TV Exatlonovca odhajata na Japonsko #foto

Smučarski as, navajen potovanj, se že veseli novega izziva, a tudi podaljšanega poletja. Če bi moral izbirati med poletjem in zimo, bi nekdanji smučar trenutno izbiral poletje. 

"Visoke temperature so mi kar všeč, mraza sem se malo odvadil. Čeprav še vedno zelo rad smučam," pravi. A letos bo poletje zanj podaljšano, kmalu se zaradi Exatlona odpravlja v Dominikansko republiko, kjer bo preživel tri mesece. 

Exatlon se vrača na Planet. Od septembra naprej bomo lahko navijali za rdečo in modro ekipo, skozi boje pa nas bosta popeljala voditelja Jure Košir in Igor Mikič. Ne zamudite.

Exatlon Planet TV Novi voditelj Exatlona: Všeč mi je, ker ni klasični resničnostni šov, temveč ima močan športni pridih Exatlon Planet TV Igor Mikič se vrača v Exatlon: Dregnil bom tja, kjer najbolj boli, vendar ... Exatlon Planet TV Tako kot Thorminator so proslavljali tudi v prvi slovenski nogometni ligi
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin