SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Bo britanska nevesta na medenih tednih jokala zaradi sreče ali žalosti?

0,03

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45, se bodo pari nocoj odpravili na medene tedne. Sveži vtisi s poroke, sprememba lokacije in romantični prizori bodo močno vplivali na čustva mladoporočencev. Pri večini bodo prevladovali medsebojna naklonjenost, smeh in zadovoljstvo, priča pa boste lahko tudi joku in solzam.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV To so novi kandidati, ki vstopajo v ljubezenski eksperiment

Melissa in Clark bosta svoje medene tedne preživela na Ibizi, Adam in Caroline v Švici, Lucie in Steve v Črni gori, Sara in Adam pa v Toskani. Načeloma so bili vsi pari precej zadovoljni s svojimi partnerji in izborom strokovnjakov, že v današnji epizodi pa jih čaka naslednji izziv v zakonu. Skupaj se bodo namreč podali na medene tedne.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Britanci presenečeni: se bo v šovu poročil njihov nekdanji predsednik vlade?

V splošnem bodo pari na medenih tednih zelo uživali. Tako bodo v družbi partnerjev pozabili na vsako negotovost, ki se je pojavljala zaradi poroke z neznancem, priča pa boste lahko tudi prvim razkrivanjem čustev. Seveda ne bo pri vseh pari venomer vse idealno. Kmalu boste namreč priča tudi prvemu zakonskemu prepiru.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Britanska nevesta je za pomoč Ukrajini storila to

Za nameček lahko razkrijemo še, da bo Melissa, ki je poročena s Clarkom, na medenih tednih jokala. Ali bodo to solze sreče ali žalosti? Odgovor lahko izveste samo z ogledom današnje epizode britanske različice eksperimenta.

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45! Vsak dan pa si pred tem lahko ogledate še dve epizodi priljubljene turške telenovele Prepovedani sadež (Yasak Elma). Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Igor Mikič se vrača v Exatlon: Dregnil bom tja, kjer najbolj boli, vendar ... Exatlon Planet TV Novi voditelj Exatlona: Všeč mi je, ker ni klasični resničnostni šov, temveč ima močan športni pridih Jure Košir Planet TV V novo sezono Exatlona nas bo popeljal Jure Košir
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin