SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Med snemanjem te uspešnice ga je na domu obiskala vsiljivka

0,03

termometer

V nedeljo ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali kultni akcijski film John Wick, v katerem blesti igralec Keanu Reeves. Ta je v enem izmed intervjujev razkril, kako zahtevne so bile njegove priprave na to vlogo in da je med snemanjem doživel nepričakovan obisk na domu.

V filmu boste spoznali legendarnega morilca Johna Wicka, ki je po poroki z ljubeznijo svojega življenja opustil svoj poklic. Zaradi njene nenadne smrti John globoko žaluje. Ko sadistični mafijec Iosef Tarasov in njegovi razbojniki ukradejo Johnov cenjeni avto in ubijejo kužka, ki je bil zadnje darilo njegove žene, John sproži neusmiljeni morilski stroj v sebi in se želi maščevati. Medtem Iosefov oče – Johnov nekdanji kolega – razpiše veliko nagrado za Johnovo glavo.

Kolo sreče Planet TV Znana Slovenca razkrila, kako sta se spoznala #video

V enem izmed intervjujev je Keanu Reeves razkril, koliko ljudi je moral v filmu ustreliti v vlogi Johna Wicka. "Mislim, da več kot 55. Mogoče 60," je razkril in dodal, da je bilo zabavno igrati junaka, ker si neranljiv. "Kot sem že rekel, v filmu ustrelim veliko ljudi, kar mi daje nekakšno moč. Vseeno mi je bil pri igranju lika najbolj všeč razlog, zakaj počne to, kar počne."

John Wick | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Novinar ga je vprašal, kaj točno so zajemali njegovi treningi priprav na vlogo. "Že nekaj mesecev prej sem se udeleževal treninga streljanja s pištolo, treningov juda in jiu-jitsuja, s katerima sem osvojil nekaj gibov svojih padcev in kako na tla vreči druge. Obenem sem vadil vožnjo avtomobilov, saj sem moral osvojiti obračanje za 180 in 360 stopinj," je odgovoril filmski zvezdnik.

Kolo sreče Planet TV V oddaji je spregovorila tudi o svoji najtežji življenjski preizkušnji #video

V intervjuju je spregovoril tudi o neprijetni izkušnji, ki ga je doživel med snemanjem uspešnice. "Ob štirih zjutraj sem se zaradi hrupa prebudil in videl senco na vratih. Spraševal sem se, kaj naj storim," je dejal Keanu, novinar pa ga je vprašal, ali se je vživel v vlogo Johna Wicka.

Keanu mu je odvrnil: "Ne, saj sem bil gol pod rjuhami, ko sem zaslišal čudne zvoke. Spraševal sem se, ali je oseba oborožena, ali gre za moškega ali žensko in kaj hoče. Ko sem zaslišal glas, sem ugotovil, da je ženska, ki verjetno ni oborožena. Rekel sem si: 'Dobro, pojdi se obleč.'"

Akcijo John Wick si boste na Planetu lahko v nedeljo ob 20. uri. 

Večerja za 5: Na deželi Planet TV To diagnozo ima udeleženka šova Večerja za 5: Na deželi #video Jutro na Planetu Planet TV Iz kmetije na televizijo #video #foto Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tako je videti, ko za traktor sede mlado dekle #video Kolo sreče Planet TV Vremenarka razkrila, katera malenkost jo lahko spravi ob živce #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin