SiolNET. Planet TV Večerja za 5: Na deželi
1,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Večerja za 5: Na deželi

To diagnozo ima udeleženka šova Večerja za 5: Na deželi #video

1,26

termometer

V nocojšnji oddaji Večerja za 5: Na deželi, ki bo na sporedu ob 21. uri, bo svoje kuharske spretnosti pokazala najmlajša članica omizja Manca, ki je razkrila svojo diagnozo in s kakšnimi težavami se zaradi tega spoprijema.

Jutro na Planetu Planet TV Iz kmetije na televizijo #video #foto

Poleg tega, da 15-letnica opravi veliko dela na kmetiji in rada kuha, je ena od njenih strasti poleg jahanja konj risanje. "Že od malega sem risala veliko raje kot pisala. Ker sem pač dislektik. Učitelji so me spodbujali in tudi starši. Zdaj se s tem tudi malo ukvarjam kot hobi," je razložila in dodala, da je njen vzornik da Vinci.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tako je videti, ko za traktor sede mlado dekle #video

Nato je povedala več o tem, s kakšnimi težavami se spoprijema zaradi disleksije. "Že od malega imam disleksijo. To pomeni, da razmišljaš z drugim delom možganov. Ponavadi imam težave, da se težko začnem učiti in težko koncentriram. Težko tudi berem, ker se mi zatika velikokrat, ko moram brati na glas. Ko si na tiho preberem, nimam teh težav." Več v zgornjem videu.

Galileo Planet TV Ste že slišali za kavo, obrnjeno na glavo?

S čim bo goste razvajala 15-letnica, ki ima v kuhinji že kar nekaj kilometrine, lahko preverite v nocojšnji oddaji Večerja za 5: Na deželi.

Kulinarična dogodivščina Večerja za 5: Na deželi je ta teden na Destrniku in v okolici. Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ne zamudite!

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Destrnik z okolico Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tekmovalec brez zadržkov: Bi jaz tebi lahko malo te rožice povohal? #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tekmovalec nasmejal: Bomo imeli nudistično plažo tu zadaj #video Kolo sreče Planet TV Znana Slovenca razkrila, kako sta se spoznala #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin