SiolNET. Planet TV Novosti
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Galileo

Ste že slišali za kavo, obrnjeno na glavo?

0,09

termometer

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali tretjo epizodo oddaje Galileo, ki se na poljuden in zabaven način loteva raziskovanja raznolikih in zahtevnih tem. Poglejte, katere zanimivosti nam bo nocoj predstavil voditelj Igor Krmelj.

Galileo Planet TV Priljubljena oddaja z bogato zgodovino se vrača na naše zaslone

Brez kave si mnogi težko predstavljajo vsakodnevno življenje in tako se bomo v prvi temi odpravili v Indonezijo, eno vodilnih svetovnih proizvajalk kave. Tokrat ne bomo spoznavali običajnih vrst kave, ampak si bomo ogledali nekaj najbolj nenavadnih kavnih napitkov: na primer kavo, obrnjeno na glavo!

Galileo | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Kdor v Indoneziji naroči kavo, mu lahko ponudijo najbolj odštekane kavne stvaritve. V oddaji Galileo boste lahko videli štiri najbolj čudne kave te raznolike otoške države.

Galileo Planet TV Odvisnost od nakupovanja: kako je videti? #video

V oddaji bomo govorili o še eni stvari, ki kroji naš vsakdan: baterije. Italijansko zagonsko podjetje je morda našlo rešitev za pomanjkanje shranjevanja električne energije.

Jutro na Planetu Planet TV Iz kmetije na televizijo #video #foto

Izdelali so posebno baterijo iz jekla in ogljikovega dioksida. Baterija je cenovno ugodna, uporabna je lahko povsod in predvsem – preprosta je za množično izdelavo. V oddaji bomo obiskali ekipo izumiteljev.

Galileo | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Govorili bomo tudi o konoplji oziroma marihuani. Celotna industrija – od kanabisa za medicinsko uporabo do gumijastih bombonov s THC – je v tem trenutku ocenjena na debelih 13 milijard evrov, uporaba teh izdelkov v ZDA pa še vedno hitro raste.

Galileo | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Pogledali bomo, kako prodaja in uporaba te zelene substance potekata v Kaliforniji, kjer je konoplja legalizirana vse od leta 2016.

Galileo z voditeljem Igorjem Krmeljem je na sporedu vsak ČETRTEK ob 20. uri na Planetu. 

  Kolo sreče Planet TV Znana Slovenca razkrila, kako sta se spoznala #video Galileo Planet TV Poglejte, kam vas nocoj odpelje Galileo Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tako je videti, ko za traktor sede mlado dekle #video Kolo sreče Planet TV V oddaji je spregovorila tudi o svoji najtežji življenjski preizkušnji #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin