SiolNET. Planet TV Večerja za 5: Na deželi
0,75

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Večerja za 5: Na deželi

Tekmovalec brez zadržkov: Bi jaz tebi lahko malo te rožice povohal? #video

0,75

termometer

V tem tednu bo oddaja Večerja za 5: Na deželi obiskala Destrnik z okolico. Vesela družba bo poskrbela za zanimive debate in tudi kakšen hudomušen zaplet.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Destrnik z okolico

Na Destrniku in v okolici se bomo ta teden družili z Ireno, Metko, Damjano, Manco in Dušanom. Na prvi večerji bodo udeleženci sprva nekoliko zadržani, zato bo vzdušje poskušal sprostiti vedno nasmejani Dušan.

Večerja za 5: Na deželi | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Tako bo Metki, ki bo sedela poleg njega, hudomušno dejal: "Metka, bi jaz tebi lahko malo te rožice povohal?" jo je vprašal in se ozrl na rožice, ki jih je imela na puloverju.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Lena sotekmovalki ni prizanašala: Poleg hrane, ki ni bila mikavna, tudi one niso bile #video

Metka mu je dovolila, Dušana pa je še zanimalo, ali jih je s čim nadišavila. "To imaš pa neko nevarno stvar. To ti je mož nekaj špricnil gor, da ne bi drugi potem lezli gor," se je pošalil, Metka pa je potrdila, da je temu res tako. Več v zgornjem videu.

Kaj vse se je na večerji še dogajalo, izveste nocoj ob 21. uri na Planetu.

Kulinarična dogodivščina Večerja za 5: Na deželi se v tem tednu seli na Destrnik in v okolico. Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ne zamudite!

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Končno je razložila to, kar je gledalce begalo ves teden #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Besede starejše, izkušene gospe so ga spravile v hudo zadrego #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin