SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Vremenarka razkrila, katera malenkost jo lahko spravi ob živce #video

0,07

termometer

V oddaji Kolo sreče, ki jo na Planetu predvajajo od ponedeljka do srede ob 20. uri, se je v kvizu preizkusila tudi Planetova vremenarka Ajda Mlakar, ki je razkrila, da jo lahko močno zmoti, če opazi, da nekomu iz obleke visi etiketa.

Kolo sreče Planet TV Tega večina o simpatični vremenarki ne ve #video

Voditelj Klemen Bučan je v oddaji Kolo sreče simpatično Ajdo Mlakar vprašal tudi o nekoliko smešnem tiku, kot sta se oba strinjala, da bi se temu lahko reklo. Planetovo vremenarko namreč močno zmoti, če pri nekom opazi, da mu iz obleke visi etiketa.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Destrnik z okolico

"Če bi mi etiketa gledala iz suknjiča, bi pa znorela?" jo je vprašal voditelj.

"Ne bi znorela, bi te pa prijazno prosila, ali ti jo lahko mogoče zaviham nazaj navznoter. Vem, da je smešno, ampak sploh recimo, ko stojim v kakšni vrsti, dolgi vrsti v kakšni trgovini, jaz sem vendarle še tista generacija, ki ni ves čas na telefonu, še gledam malo okrog sebe in potem se mi zgodi, da opazim takšne male detajle, ki mi poženejo kri po žilah. Takrat me začnejo prsti srbeti in se moram prav zadržati, da človeka spredaj ne 'ruknem' in poprosim, ali lahko to popravim," je razložila in priznala, da je to tudi že storila, ter se obenem v šali opravičila vsem, ki jih to morda še čaka. Več v zgornjem videu.

Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri. Nocoj bo z nami nekdanja biatlonka Tadeja Brankovič.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tekmovalec brez zadržkov: Bi jaz tebi lahko malo te rožice povohal? #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Lena sotekmovalki ni prizanašala: Poleg hrane, ki ni bila mikavna, tudi one niso bile #video Kolo sreče Planet TV Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video Kolo sreče Planet TV Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin