SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,96

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Tega večina o simpatični vremenarki ne ve #video

0,96

termometer

V oddaji Kolo sreče, ki bo na sporedu nocoj ob 20. uri, se bo med tremi tekmovalci v Kolesu sreče preizkusila tudi Planetova vremenarka Ajda, ki bo v oddaji razkrila nekaj, kar večina še ne ve.

Kolo sreče Planet TV Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video

"Ajda, zate verjamem, da večina ne ve, da si nekaj časa plesala balet," je v oddaji Kolo sreče pogovor začel voditelj Klemen Bučan. Simpatična Ajda je potrdila, da je to res. "Kar deset let. Zanimivo pa je tudi to, da je po baletu sledilo še igranje rokometa. To se mi zdi še bolj tako ... mogoče malo kontradiktorna stvar."

Kolo sreče Planet TV Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video

Voditelja je nato zanimalo, če je kaj baletnih veščin prenesla tudi v ta nekoliko bolj čvrst šport z žogo. "Na začetku so me res zbadali, da sem kot Bambi, ker sem imela malo bolj specifičen tek. Na koncu se je izkazalo, da je to zelo dobra taktika, ker te nasprotnik mogoče malo podcenjuje, potem pa lahko ti pokažeš zobe takrat, ko vsi najmanj pričakujejo," je razložila Ajda, ki jo lahko ujamete tudi v oddaji Jutro na Planetu in v informativni oddaji Planet 18. Več v zgornjem videu.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tekmovalec brez zadržkov: Bi jaz tebi lahko malo te rožice povohal? #video

Kako dobro se je Ajda Mlakar odrezala v Kolesu sreče, pa lahko preverite nocoj ob 20. uri na Planetu!

Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri. V tem tednu bodo z nami Planetova vremenarka Ajda Mlakar, nekdanja biatlonka Tadeja Brankovič in vsestranski Tomaž Mihelič.

Kolo sreče Planet TV Le nekaj ljudem na svetu je uspelo to, kar je pevki Alyi #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Destrnik z okolico  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin