SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mark Wahlberg: Počutil sem se kot v šolskem priporu

0,08

termometer

Na Planetu si boste lahko nocoj po večeru dobrodelnosti ogledali akcijski triler 22 milj (Mile 22). V njej bo v glavni vlogi zaigral Mark Wahlberg, ki je v intervjuju razkril, kako se je pripravljal na film in zakaj je v svoji karieri že petkrat sodeloval z režiserjem Petrom Bergom.

Milijonar Planet TV Na Planetu večer dobrodelnosti za pomoč prizadetim v poplavah

V akcijskem trilerju mora James Silva (Mark Wahlberg), operativec najbolj cenjene enote Cie, s pomočjo tajne skupine komandosov poiskati in pripeljati na varno moškega, ki poseduje izredno občutljive informacije. Te bi v napačnih rokah ogrozile številna življenja. James se zaveda, da bodo potrebna velika žrtvovanja, če želi misijo uspešno opraviti. Vohunske igre so namreč neusmiljene.

Fejmiči Planet TV Zbiramo denar za prizadete v poplavah: poglejte, kako lahko prispevate tudi vi

V tem filmu je Mark Wahlberg že četrtič v karieri sodeloval z režiserjem Petrom Bergom. "Imava podoben okus za filme, razumeva se in drug iz drugega potegneva vse najboljše. Poznava močne in šibkejše lastnosti drug drugega. Rada se imava," je pojasnil Wahlberg.

Mile 22 | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Kako pa ga je režiser prepričal o sodelovanju pri akcijskem trilerju 22 milj (22 Mile)? "Opomnil me je, da sva do zdaj snemala samo napete resnične zgodbe, zato si je zaželel, da bi se preizkusila v nečem, pri čemer se lahko sprostiva in uživava ter pozabiva na odgovornost uprizarjanja resničnih zgodb. Sprva bi moral moj lik nastopati samo v nekaj prizorih, nato pa sva se oba zaljubila vanj in se začela osredotočati nanj, saj je šlo za lik z izredno izoblikovanim mnenjem, ki pa ga je znal tudi dobro izraziti," je odvrnil igralec.

Kolo sreče Planet TV Denis Avdić bo prvi tekmovalec v novi sezoni Kolesa sreče

Mark Wahlberg posledično v tem filmu največ govori in ima tudi najdaljše monologe v svoji karieri. Na vprašanje, kako se je spopadel s tem izzivom, je zvezdnik odgovoril: "Vsak dialog sem ročno prepisal na list papirja. Petkrat zjutraj in petkrat zvečer, saj si na takšen način nekaj najlažje zapomnim. Počutil sem se kot v šolskem priporu, saj sem se tudi tam učil na tak način."

Kolo sreče Planet TV Velika skrivnost v Kolesu sreče je končno razkrita #video

Ne glede na to je igralec poudaril, da filmska zgodba prinaša močne ženske like, ki so prav tako pomembni, a običajno niso deležni takšne prepoznavnosti, kot si jo zaslužijo. S tem je meril na soigralke Lauren Cohan, Rondo Rausey, Natasho Goubskaya in druge.

Akcijski triler 22 milj (22 Mile) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj po večeru dobrodelnosti, kjer vas čaka tudi dobrodelni Milijonar.

Planet TV Planet TV Vikend filmi na Planetu Jutro na Planetu Planet TV Kolesarskega asa med ogledom posnetka prevzela čustva #video Fejmiči Planet TV Fejmiči na Planetu: komika sta se odpravila v središče katastrofe L'Etape Slovenija by Tour de France Planet TV L'Etape Slovenija by Tour de France s prenosom na Planetu Tina Gaber Planet TV Za dober namen se bo v Milijonarju preizkusila tudi Tina Gaber
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin