Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 9. 2023,
8.00

Osveženo pred

7 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

filmi Planet TV

Petek, 1. 9. 2023, 8.00

7 mesecev, 4 tedne

Vikend filmi na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Konec tedna bo na Planetu dobrodelno obarvan, kljub temu pa bo nekaj prostora namenjenega tudi odličnim filmom. V soboto si boste lahko ogledali romantično dramo 10 stvari pred razhodom in nato še komedijo Na pol poti, v nedeljo po večeru dobrodelnosti pa si boste na Planetu lahko ogledali še akcijski triler z Markom Wahlbergom 22 milj.

Milijonar
Planet TV Tina Gaber se veseli izziva: To je oddaja, ki sem jo spremljala že kot mala punčka

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali romantično dramo 10 stvari pred razhodom (10 Things We Should Do Before We Break Up) s Christino Ricci v glavni vlogi, ki govori o Abigail, materi samohranilki, ki ima težave s svojim fantom Benom.

10 stvari pred razhodom (10 Things We Should Do Before We Break Up) | Foto: promocijsko gradivo 10 stvari pred razhodom (10 Things We Should Do Before We Break Up) Foto: promocijsko gradivo

Po burnem prepiru se Abigail odloči, da se morata raziti. Ben se s tem ne strinja, zato predlaga, da morata prej izpolniti seznam desetih stvari. Skupaj se podata na niz dogodivščin, medtem pa poskušata ugotoviti, ali naj ostaneta skupaj ...

Milijonar
Planet TV Saša Lendero: Tukaj res nisem mogla reči ne #video

Ob 21.25 sledi romantična komedija Na pol poti (Middle Of Nowhere) s Susan Sarandon. V filmu vidimo, kako problematičnega fanta Doriana pošljejo njegovi rejniki čez poletje k stricu v majhno mesto. Hkrati pametna in odločna Grace ugotovi, da se je njena sebična mama Rhonda odločila vložiti denar v prihodnost svoje mlajše hčerke Taylor, ki naj bi postala najstniška lepotna kraljica, namesto v Graceino prihodnost, ta si želi postati zdravnica.

Na pol poti (Middle Of Nowhere) | Foto: promocijsko gradivo Na pol poti (Middle Of Nowhere) Foto: promocijsko gradivo

Dorian se domisli, da bo denar služil s preprodajanjem marihuane in njegova nova prijateljica Grace nerada privoli, da bo njegova voznica, da bi si na tak način plačala študij. Med njima se rodi nenavadno prijateljstvo, ki kmalu preraste v trikotnik, ko se Taylor zaljubi v Doriana, Dorian pa ugotovi, da ljubi Grace.

Tina Gaber
Planet TV Za dober namen se bo v Milijonarju preizkusila tudi Tina Gaber

Nedeljski večer bo na Planetu v znamenju dobrodelnosti. Poleg posebne oddaje Humanitarni Fejmiči in studijske oddaje Planet pomaga: Poplave 2023 bo na sporedu tudi posebna dobrodelna oddaja Milijonarja, v kateri bodo Tina Gaber, Saša Lendero in Marko Miladinović poskusili zbrati čim več sredstev za prizadete v nedavnih katastrofalnih poplavah.

Milijonar
Planet TV Na Planetu večer dobrodelnosti za pomoč prizadetim v poplavah

Nedelja se bo na Planetu končala akcijsko, saj bo po koncu dobrodelnega programa na sporedu še akcijski triler 22 milj (Mile 22) z Markom Wahlbergom, ki igra Jamesa Silvo, operativca najbolj cenjene in najmanj razumljene enote Cie.

22 milj (Mile 22) | Foto: promocijsko gradivo 22 milj (Mile 22) Foto: promocijsko gradivo

Ob pomoči tajnega moštva komandosov mora zavarovati "paket" – možakarja, ki ima podatke, pomembne za preživetje vseh – in ga dostaviti na varno. Mu bo uspelo? Koga bo moral za to žrtvovati? Vohunske igre so neusmiljene.

V soboto vas na Planetu čakata komediji 10 stvari pred razhodom in Na pol poti, v nedeljo po večeru dobrodelnosti pa si boste na Planetu lahko ogledali še akcijski triler 22 milj. 

L'Etape Slovenija by Tour de France
Planet TV L'Etape Slovenija by Tour de France s prenosom na Planetu
Red Bull 400
Planet TV Deseti tek na planiško letalnico tudi z neposrednim prenosom
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte