Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 8. 2023,
10.53

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

Natisni članek

Milijonar Milijonar Saša Lendero Planet TV

Torek, 29. 8. 2023, 10.53

8 mesecev

Milijonar

Saša Lendero: Tukaj res nisem mogla reči ne #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,85

V nedeljo bo na Planetu potekal večer dobrodelnosti, v sklopu katerega si boste lahko ogledali tudi posebno oddajo Milijonarja z znanimi obrazi. Za dober namen se bodo v kvizu s 15 vprašanji preizkusili Tina Gaber, Marko Miladinovič in Saša Lendero, ki je priznala, da sicer ne mara biti ocenjevana, a ker gre za dobrodelnost, bo vseeno v nedeljo sedla na vroči stol.

Milijonar
Planet TV Na Planetu večer dobrodelnosti za pomoč prizadetim v poplavah

Priljubljena pevka je skozi dolgoletno kariero že dokazala, da rada priskoči na pomoč, ko je to potrebno. "Zelo velikokrat se poskušam odzvati, če se le da. Zdaj so pa sploh take okoliščine, da se mi zdi, da moramo vsi narediti vse, kar lahko. Jaz sicer ne maram dejavnosti, kjer sem ocenjevana, rangirana, kjer je kakršnokoli tekmovanje. Tega se res izogibam že iz otroštva, ampak tukaj res nisem mogla reči ne. Upam, da mi bo uspelo zbrati čim več denarja, da ga bomo lahko darovali," je povedala Saša Lendero, ki upa, da bo v nedeljo dobila čim več vprašanj, ki ji bodo pisana na kožo. 

Tina Gaber
Planet TV Za dober namen se bo v Milijonarju preizkusila tudi Tina Gaber

Najbližja ji je literatura. "Zelo hitro sem si zapomnila različne pesmi, pesnitve in tako naprej. Idealno bi bilo, da mi on (Jure Godler) da kakšen začetek kakšne pesmi in me vpraša, kako se nadaljuje," je v smehu povedala simpatična pevka.

Kako se bo v kvizu odrezala Saša Lendero in koliko denarja ji bo uspelo zbrati za dober namen, bomo videli v nedeljski dobrodelni oddaji kviza Milijonar, v kateri bosta na vroči stol sedla tudi Tina Gaber in Marko Miladinović.

Kolo sreče
Planet TV Razkrivamo, kdaj se začenja nova sezona Kolesa sreče

Tudi gledalci lahko pomagate pri zbiranju sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji. Že zdaj lahko pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem boste darovali deset evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. V nedeljo med dobrodelnim programom pa bodo odprte tudi telefonske linije, prek katerih bo mogoče prispevati znesek po lastni želji.

Večer dobrodelnosti bo na Planetu v nedeljo, 3. septembra. Ogledali si boste lahko tudi posebno dobrodelno oddajo kviza Milijonar. Voditelj Jure Godler bo tokrat gostil Tino Gaber, Sašo Lendero in Marka Miladinovića. Za prizadete v nedavnih poplavah bomo denar zbirali tudi v oddaji Milijonar, ki bo na sporedu 8. septembra.

Jutro na Planetu
Planet TV Pevec poplave izkusil na lastni koži: Ne jamram, ker se nam je to že zgodilo #video
Zapeljivec
Planet TV Se je zaljubljeni parček že razšel?
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte