Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 8. 2023,
13.46

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Večer dobrodelnosti Jutro na Planetu Planet TV

Ponedeljek, 28. 8. 2023, 13.46

8 mesecev

Večer dobrodelnosti

Na Planetu večer dobrodelnosti za pomoč prizadetim v poplavah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Danes smo na Planetu začeli zbirati sredstva za pomoč prizadetim v nedavnih poplavah v Sloveniji, v nedeljo, 3. septembra, pa boste lahko spremljali še večer dobrodelnosti, v sklopu katerega bo na sporedu tudi dobrodelni Milijonar. Voditelj Jure Godler bo ob tej priložnosti na vročem stolu gostil Tino Gaber, Sašo Lendero in Marka Miladinovića. Prizadetim v poplavah lahko že zdaj pomagate tudi gledalci s poslanim SMS-sporočilom PLANET10 na telefonsko številko 1919. Na ta način boste darovali deset evrov.

Kako bo potekal večer dobrodelnosti, so v oddaji Jutro na Planetu pojasnile Alenka Medič, programska direktorica televizije Planet TV, voditeljica informativne oddaje Planet 18 Katarina Braniselj in Mojca Kepic iz Slovenske karitas, kamor bodo nakazali nabrana sredstva.

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Program se bo v nedeljo, 3. septembra, začel takoj po osrednji informativni oddaji Planet 18, ki je na sporedu ob 18. uri. Najprej si boste lahko ogledali dobrodelno oddajo Fejmiči, v kateri vas bosta komika Gašper Bergant in Žan Papič popeljala v Luče ob Savinji. Skozi zgodbe tamkajšnjih prebivalcev bosta osvetlila dogajanje med katastrofalnimi poplavami in pokazala, kakšno je trenutno stanje na enem v nedavnih poplavah najbolj prizadetih območij.

Jutro na Planetu
Planet TV Pevec poplave izkusil na lastni koži: Ne jamram, ker se nam je to že zgodilo #video

Sledil bo studijski del, skozi katerega vas bosta popeljala voditelja Katarina Braniselj in Igor Krmelj, zatem pa se bomo preselili v studio Milijonarja, kjer bodo za pomoč prizadetim v poplavah poskušali zbrati čim večji znesek.

Jutro na Planetu
Planet TV Koroška zdaj potrebuje turizem bolj kot kadarkoli #video

"Jure bo v zelo prijetni družbi. V studiu se mu bodo pridružili Tina Gaber, Saša Lendero in Marko Miladinović. Skupni znesek se bo prištel in dodal v sklad," je povedala programska direktorica televizije Planet TV Alenka Medič. Več v zgornjem videu iz oddaje Jutro na Planetu.

Tudi gledalci lahko pomagate pri zbiranju sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji. Že zdaj lahko pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem boste darovali deset evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. V nedeljo med dobrodelnim programom pa bodo odprte tudi telefonske linije, prek katerih bo mogoče prispevati znesek po lastni želji.

Dobrodelni Milijonar | Foto:

Zbrani denar bo ljudem, ki so v trenutku izgubili vse, gotovo omogočil vsaj nekoliko hitrejšo vrnitev v normalno življenje.

Večer dobrodelnosti bo na Planetu v nedeljo, 3. septembra. Ogledali si boste lahko tudi posebno dobrodelno oddajo kviza Milijonar. Voditelj Jure Godler bo tokrat gostil Tino Gaber, Sašo Lendero in Marka Miladinovića.

Jutro na Planetu
Planet TV Meteorolog iskreno: Prišli smo do meje, ko je bilo treba potegniti črto #video
Jutro na Planetu
Planet TV O teorijah zarot ob nedavnih ujmah: kaj je res in kaj ni? #video
Jutro na Planetu
Planet TV Kako varno v gore po poplavah #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte