Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 8. 2023,
11.11

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Jure Godler Milijonar Milijonar Večer dobrodelnosti Planet TV

Sreda, 30. 8. 2023, 11.11

8 mesecev

Dobrodelni Milijonar

Tina Gaber se veseli izziva: To je oddaja, ki sem jo spremljala že kot mala punčka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Na Planetu si boste lahko ogledali dve dobrodelni oddaji Milijonarja z znanimi Slovenci, ki bodo osvojene dobitke namenili za obnovo nedavno poplavljenih območij. Že to nedeljo bodo na vroči stol Milijonarja, ki si ga boste lahko ogledali v sklopu večera dobrodelnosti na Planetu, sedli Tina Gaber, Saša Lendero in Marko Miladinović, naslednji petek, 8. septembra, pa bosta svoje znanje za dober namen preizkusila še igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed.  

Milijonar
Planet TV Na Planetu večer dobrodelnosti za pomoč prizadetim v poplavah

Vsem petim znanim Slovencem, ki se bodo za dober namen preizkusili v kvizu znanja, je dobrodelnost blizu. Za tako plemenito stvar pa odločitev ni bila težka, je dejala Saša Lendero, ki upa, da bo v kvizu odgovorila na čim več vprašanj.

 "Ja, odločitev je bila precej enostavna, denar gre v dobre roke in jaz verjamem, da bo pravično tudi razdeljen," pa je ob tem povedala Tina Gaber

Tina Gaber
Planet TV Za dober namen se bo v Milijonarju preizkusila tudi Tina Gaber

Marko Miladinović je priznal, da je bila odločitev še toliko lažja, ker si je vedno potihoma želel, da bi se preizkusil v tem legendarnem kvizu. "O takšnem vabilu ne razmišljaš. Če lahko na kakršenkoli način pomagam in če je to z udeležbo v kvizu Milijonar, še toliko bolje, ker sem si to vedno želel," je priznal.

Partnerica slovenskega predsednika vlade ima na kviz Milijonar zelo lepe spomine. "To je v bistvu oddaja, ki jo je, že ko sem bila mala punčka, gledala celotna družina. Zbrali smo se pred televizijo, pa smo ugibali. Ja, jaz se spomnim, ko jo je vodil Jonas, pa potem Boštjan Romih. Se pa zelo veselim Jureta, ker je zelo simpatičen in mu gre odlično od rok."

Milijonar
Planet TV Saša Lendero: Tukaj res nisem mogla reči ne #video

V drugi dobrodelni oddaji, ki bo na sporedu 8. septembra, bosta denar za žrtve poplav zbirala antropolog Dan Podjed in igralec Borut Veselko, ki je rojen v Črni na Koroškem in je tam tudi odraščal. V času najhujših poplav ga ni bilo v Sloveniji, je pa to naravno katastrofo opazoval z žalostnimi očmi.

"Premalo resno jemljemo stvari, ki nam grozijo, ampak ljudje smo pač taki, da rabimo katastrofe, da nas streznijo. Z nami očitno ne bo nič drugače. In upam, da nas bo ta katastrofa dovolj streznila, da bo ob naslednji tako malo škode, da ne boste imeli o čem poročati," je povedal Veselko. Več v zgornjem prispevku iz informativne oddaje Planet 18.

Tudi gledalci lahko pomagate pri zbiranju sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji

Že zdaj lahko pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem boste darovali deset evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. V nedeljo med dobrodelnim programom pa bodo odprte tudi telefonske linije, prek katerih bo mogoče prispevati znesek po lastni želji.

Dobrodelni Milijonar | Foto:

Večer dobrodelnosti bo na Planetu v nedeljo, 3. septembra. Ogledali si boste lahko tudi posebno dobrodelno oddajo kviza Milijonar. Voditelj Jure Godler bo tokrat gostil Tino Gaber, Sašo Lendero in Marka Miladinovića.

L'Etape Slovenija by Tour de France
Planet TV L'Etape Slovenija by Tour de France s prenosom na Planetu
Red Bull 400
Planet TV Deseti tek na planiško letalnico tudi z neposrednim prenosom
Saša Lendero
Planet TV Poglejte, kaj je pevka povedala o svoji novi ljubezni #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte