Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 8. 2023,
8.00

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

Natisni članek

Saša Lendero Milijonar Milijonar Planet TV

Sreda, 30. 8. 2023, 8.00

8 mesecev

Poglejte, kaj je pevka povedala o svoji novi ljubezni #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,48

V sklopu večera dobrodelnosti, ki bo na Planetu potekal v nedeljo, bo v dobrodelnem Milijonarju na vroči stol sedla tudi priljubljena pevka Saša Lendero. V pogovoru za oddajo Jutro na Planetu je med drugim spregovorila o nedavni ločitvi od Mihe Hercoga, odgovorila na vprašanje novi ljubezni in razkrila, kako je pred dnevi obeležila svoj 50. rojstni dan. 

Za Sašo Lendero je precej težko obdobje, ki ga je zaznamovala tudi ločitev od dolgoletnega partnerja Mihe Hercoga. In čeprav na začetku o tem ni želela govoriti, pravi, da je zdaj drugače.

Milijonar
Planet TV Na Planetu večer dobrodelnosti za pomoč prizadetim v poplavah

"Imela sem nekaj intervjujev, v katerih sem bila malo bolj odprta. Ne o sami situaciji, ampak o tem, kako se jaz počutim v zvezi s tem, kako se jaz s tem spoprijemam. To pa predvsem zaradi tega, ker sta tista najhujša bolečina in razočaranje popustila. Ljudje gremo čez zelo podobne preizkušnje v življenju in je dobro, da se v teh trenutkih ne počutimo osamljeno. Sporočilo, ki ga zdaj lahko iskreno dam, je, da stvari postanejo boljše in da se začnejo postavljati na svoje mesto in nekako vedno prideš do tega, da razumeš, zakaj je vesolje hotelo, da se nekaj zgodi."

Je bila pa pevka veliko bolj skrivnostna ob vprašanju o novem partnerju, o katerem se že nekaj časa šušlja po različnih medijih. "Ne morem nič povedati na to temo," je novinarki Ani Raščan dejala v smehu.

Tina Gaber
Planet TV Za dober namen se bo v Milijonarju preizkusila tudi Tina Gaber

Brez težav pa je spregovorila o svojih letih in praznovanju svojega posebnega rojstnega dne. Pred kratkim je namreč postala abrahamovka.

"Ravno v času, ko sem imela prestop petdesetke, so bile katastrofalne poplave in načrtovana večja zabava je na koncu izpadla povsem drugače, ker smo bili vsi pod vplivom čustev, vsi smo bili pretreseni in žalostni. Ampak moji najbližji so me vseeno spodbudili, da smo naredili vsaj nekaj manjšega. Tako smo se vseeno imeli zelo lepo in sem kar vesela, da je bila ta prelomnica vseeno malo zaznamovana."

Milijonar
Planet TV Saša Lendero: Tukaj res nisem mogla reči ne #video

Na koncu je Saša razkrila še recept za popolno postavo, s katero se lahko pohvali. "Ljubezenske težave," se je zasmejala in dodala, da tega recepta nikomur ne priporoča. Več v zgornjem videu iz oddaje Jutro na Planetu.

Saša Lendero bo v nedeljo nastopila tudi v dobrodelni oddaji Milijonar, v kateri bodo zbirali sredstva za pomoč v poplavah najbolj prizadetim krajem. Na vroči stol bosta v nedeljo sedla tudi Tina Gaber in Marko Miladinović.

Kolo sreče
Planet TV Razkrivamo, kdaj se začenja nova sezona Kolesa sreče

Tudi gledalci lahko pomagate pri zbiranju sredstev za pomoč prizadetim v poplavah v Sloveniji

Že zdaj lahko pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem boste darovali deset evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. V nedeljo med dobrodelnim programom pa bodo odprte tudi telefonske linije, prek katerih bo mogoče prispevati znesek po lastni želji.

Večer dobrodelnosti bo na Planetu v nedeljo, 3. septembra. Ogledali si boste lahko tudi posebno dobrodelno oddajo kviza Milijonar. Voditelj Jure Godler bo tokrat gostil Tino Gaber, Sašo Lendero in Marka Miladinovića.

L'Etape Slovenija by Tour de France
Planet TV L'Etape Slovenija by Tour de France s prenosom na Planetu
Red Bull 400
Planet TV Deseti tek na planiško letalnico tudi z neposrednim prenosom
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte