SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jennifer Lopez je s klofuto spravila soigralko v jok

0,03

termometer

Nocoj ob 20. uri bo na Planetu komična drama Zdaj ali nikoli (Second Act), v kateri poleg Vanesse Hudgens in Leah Remini igra Jennifer Lopez. Na snemanju je Jennifer svoji soigralki Leah prisolila takšno "plesko", da so ji obraz zalile solze.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Končno je razložila to, kar je gledalce begalo ves teden #video

Leah Remini, ki je sicer dobra prijateljica Jennifer Lopez, je razkrila, da je v filmu nastopila, ker jo je prosila Jennifer, in to kar s SMS-sporočilom. "Napisala mi je samo, da vloge povsem predstavljajo naju in da me scenarij ne bo omejeval pri delu." Leah ji je takoj pritrdilno odgovorila, četudi scenarija sploh ni prebrala. Na filmskem platnu je nato nastopila v vlogi velike podpornice svoje prijateljice (lika, ki ga igra Jennifer Lopez).

Zdaj ali nikoli | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Leah je ob tem priznala, da je naposled na snemanju vse, kar je rekla Jennifer, tudi držalo. Lahko sta bili taki, kot sta, in nista bili omejeni s scenarijem. Vseeno pa je pri resnični uprizoritvi njunega prijateljstva priznala, da ni imela toliko potrpljenja kot Jennifer.

Kolo sreče Planet TV Raper je poprijel za harmoniko: poglejte, kako mu je šlo! #video

Leah je pojasnila: "Veliko prizorov je bilo improviziranih. Njena reakcija je bila smešna, saj se je vedno enako odzvala na moja dejanja – venomer je zavijala z očmi, ko sem se dotaknila njenih prsi ali pa ko sem se vedla nadležno. Mene pa je to, da sem do nje bila nadležna, vedno nasmejalo. Zato sem se tudi na snemanju želela vesti tako kot v resničnem življenju, saj bi bile potem njene reakcije na televizijskih zaslonih pristne."

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Besede starejše, izkušene gospe so ga spravile v hudo zadrego #video

Pred samim snemanjem sem Jennifer za spodbudo rekla: "Kdo je najboljši? V istem trenutku sem se odločila, da ji prisolim klofuto. Ona pa mi jo je hitro prisolila nazaj. Ta je bila tako močna, da sem se začela jokati. Od smeha!" Leah je nato pojasnila, da Jennifer te poteze od nje ni pričakovala, dodala pa je, da resničnega odnosa, ki ga imaš z nekom, enostavno ne moreš napisati v nek scenarij, saj ta ne more povzeti dejanskih lastnosti nekoga, ki jih ti dobro poznaš.

Komična drama Zdaj ali nikoli z Jennifer Lopez bo na Planetu nocoj ob 20. uri.

Jutro na Planetu Rumena majica Planet TV Rumena majica z dobrodelne dražbe je šla v roke ... #video Kolo sreče Planet TV Tega komplimenta ni bila najbolj vesela #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Občutljiva tema sprožila burno debato med udeleženci šova #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Udeleženka šova razkrila svojo težko življenjsko zgodbo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin