SiolNET. Planet TV Exatlon
4,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

To je po vrnitvi v domovino Karolini dejal Boris

4,55

termometer

Exatlon |  | Foto:

Zmagovalka druge sezone Exatlona Karolina Siročič je z nami delila nekaj vtisov po vrnitvi iz Dominikanske republike. Zaupala nam je, kdaj je začela verjeti v svojo zmago, kaj slovenskega je v Dominikanski republiki najbolj pogrešala in katere besede ji je po zmagi namenil Boris.

Exatlon Planet TV Zmagovalka Exatlona: Sama ne bi upala staviti nase! #video

"Sama sem začela verjeti, da mi lahko uspe, ko sem vstopila v finalni teden, ker se šele takrat začneš zavedati, da je od tistega tedna lahko kdorkoli zmagovalec. Sem se pa tudi zavedala, da je konkurenca zelo močna, ampak sem se odločila uživati in se ne obremenjevati, kajti moj cilj je bil že zdavnaj dosežen, tako da sem tekmovala brez pritiska," je razkrila 22-letna študentka fakultete za šport, ki bo pokal za zmago postavila na omaro v svoji sobi.

Exatlon: Brez cenzure | Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Zabave za zmago simpatični Ljubljančanki še ni uspelo prirediti. "Razmišljam, da bi proslavila z bližnjimi, saj moram nadoknaditi tudi še za svoj rojstni dan, ki sem ga praznovala v Exatlonu."

Jutro na Planetu Planet TV Znorel sem, ko sem ga spremljal v Exatlonu #video

Povedala je še, da je v Exatlonu izjemno uživala in da bi izkušnjo z veseljem ponovila. "Najlepši dnevi v Exatlonu so bili, ko smo prvič zmagali na tekmi za vilo in dobili posnetke domačih, kar je bilo neprecenljivo. Izjemni sta bili tudi obe tekmi z Mehiko."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @karolinasirocic

Čeprav je bila izkušnja v Dominikanski republiki nepozabna, so ji misli včasih uhajale domov. "Najbolj sem pogrešala mamino kuhinjo. Nič določenega, saj je vse, kar naredi, zelo dobro. Lahko pa rečem, da bom zdaj pogrešala dominikansko hrano, saj me spominja na lepe trenutke, ko smo po tekmah jedli skupaj z jadranci," je razkrila.

Exatlon | Foto:

Poleg pokala in 50 tisoč evrov nagrade je Karolina s Karibov prišla bogatejša za nekaj iskrenih prijateljstev. "Najbolj sem se zbližala z Rozi in Borisom, pa seveda tudi z Nežo in Piko. Lahko rečem, da sem se z vsemi jadranci zelo povezala, in verjamem, da bomo ostali prijatelji tudi po Exatlonu."

Exatlon Planet TV Zmagovalec razkril, kaj je najbolj pogrešal v Exatlonu

Ker se je med Exatlonom govorilo o tem, da se med njo in Borisom plete nekaj več kot samo prijateljstvo, smo jo vprašali, ali se jima je po vrnitvi v Slovenjo že upelo srečati. "Srečala sva se in mi je tudi lepo čestital. Rekel je še, da je že v začetku verjel, da lahko zmagam, in bil zelo vesel zame," je razkrila Karolina. 

Exatlon se je z velikim finalom končal. Zamujene epizode si še vedno lahko brezplačno ogledate na Planeteka.si

Na prvo žogo Planet TV Posteljne aktivnosti med nogometnim prvenstvom: da ali ne? Na prvo žogo Planet TV Komentatorke o ženah nogometašev: Med njimi nisem opazila nobene doktorice ... #video Petra Kraljev Planet TV Hrvaška igralka priznala: Ne bojim se kritik Exatlon Planet TV Finalista po Exatlonu: Če tega ne doživiš, ne moreš vedeti! #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin