SiolNET. Planet TV Novosti
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Na prvo žogo

Posteljne aktivnosti med nogometnim prvenstvom: da ali ne?

0,28

termometer

Na Planet TV ste si že lahko ogledali nekaj tekem FIFA svetovnega prvenstva v nogometu 2022, v neposrednem prenosu s komentatorjem Danijem Bavcem pa boste na Planetu lahko spremljali tudi polfinalna dvoboja in veliki finale. Vse, kar se na svetovnem nogometnem prvenstvu zanimivega dogaja zunaj nogometnih zelenic v Katarju, pa ob ponedeljkih izveste v oddaji Na prvo žogo s komentatorkami z nabrušenimi jeziki Manjo Stević, Ajdo Mlakar in Jasno Kuljaj.

V prvi oddaji Na prvo žogo so se tri komentatorke dotaknile različnih zanimivih tem, ki spremljajo dogajanje na najpomembnejšem nogometnem dogodku, ta je letos v Katarju. Nekaj pozornosti so namenile tudi zanimivi izjavi španskega selektorja Luisa Enriqueja, da je vesel, če imajo njegovi varovanci pred tekmo spolne odnose, le dokler niso udeleženi v orgiji. Dodal je, da je to med nogometno kariero prakticiral tudi sam.

Nogomet Planet TV Od vremenarke do komentatorke #video

Kaj si misli o tem, da imajo nogometaši pred tekmami lahko spolne odnose, ne smejo pa biti udeleženi v orgijah, je Manja Stević najprej vprašala Jasno Kuljaj, a ta ni znala najti prvega odgovora, zato je s svojo razlago vskočila Ajda Mlakar.

Planet TV Planet TV Prihajajo drzne! #video #foto

"Moje mnenje je, da je tako zato, ker to počnejo še z nekom, s katerim niso v zvezi, in to lahko pripelje do čustvenega neravnovesja, ki vpliva potem na tekmo. Tako mislim na prvo žogo."

Na prvo žogo Planet TV Komentatorke o ženah nogometašev: Med njimi nisem opazila nobene doktorice ... #video

Manji in Jasni se je zdela ta razlaga zelo dobra in precej verjetna. "Ta vremenarka je najboljše odkritje zadnjega časa. Ko še meni zmanjka besed, ona spelje," je sokomentatorko še pohvalila Jasna. Več v zgornjem videu.

Prenos tekem na Planetu

Na Planetu si boste lahko ogledali tudi obe polfinalni tekmi FIFA svetovnega prvenstva v nogometu 2022 in tudi veliki finale, ki bo na sporedu 18. decembra.

V komentatorski oddaji Na prvo žogo, ki je na sporedu ob ponedeljkih ob 21. uri, bodo ženski pogled na svetovno prvenstvo v nogometu delile Manja Stević, Jasna Kuljaj in Ajda Mlakar.
Planet TV Planet TV Zaradi voditeljic je zapustil lokal in odšel #video Jutro na Planetu Planet TV Voditeljica Manja Stević ima novega #video Jutro na Planetu Planet TV "Kaj pa one vedo o nogometu?" Nič in vse. #video Nogomet Planet TV Kako ženskam razložiti, kaj je ofsajd? #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  Zamujene vsebine najdete tudi na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin