Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2022,
14.31

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Katar nogomet svetovno prvenstvo Planet 18 Planet TV

Ponedeljek, 5. 12. 2022, 14.31

1 leto, 4 mesece

Planet 18

Prihajajo drzne! #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Nocoj ob 21. uri na Planetu ne zamudite prve komentatorske oddaje Na prvo žogo. Z vami bodo ženski pogled na svetovno prvenstvo v nogometu delile Manja Stević, Jasna Kuljaj in Ajda Mlakar. Bodite z nami.

Jutro na Planetu
Planet TV "Kaj pa one vedo o nogometu?" Nič in vse. #video

Svetovno prvenstvo presenečenj! Za še eno so sinoči poskrbeli Japonci, ki so s turnirja izločili štirikratne svetovne prvake Nemce, potem ko so premagali Španijo, medtem ko je Nemčija premagala Kostariko, a s premajhno gol razliko, da bi se matematika varovancem Hansa Flicka izšla. "To je popolna katastrofa!", "Razočaranje je ogromno.", "Zasluženo gremo domov.", je le nekaj odzivov iz nemškega tabora po zmagi s Kostariko. Nemčija se po osvojitvi naslova drugič zapored na mundialih poslavlja že po skupinskem delu, smo poročali v petkovi informativni oddaji Planet 18.

Nemci, ki so bili pred osmimi leti svetovni prvaki, so ponovili zgodbo iz Rusije. Pred štirimi leti so izgubili zadnjo tekmo v skupini in morali domov, sinoči pa so plačali ceno poraza v uvodnem obračunu z Japonci. Po prvem polčasu sta bili v osmini finala Španija in Nemčija, potem pa se je nogometni svet obrnil na glavo. Povedli sta tako Kostarika proti Nemčiji kot tudi Japonska proti Španiji. In v tistem trenutku sta bili izločeni obe nogometni velesili. 

Jutro na Planetu
Planet TV Ves Planet ga spremlja, zdaj prihaja tudi k nam #video

Nemčiji je po zaostanku uspel preobrat, a kaj, ko je bila zmaga elfa prenizka, da bi prehitela Španijo, ki je drugo tekmo izgubila z Japonsko. Namesto v Berlinu so se veselili v Tokiu. Drugi japonski gol še vedno razburja nogometni svet. Sodniki ga sprva niso priznali, ker naj bi žoga že zapustila igrišče. A so s sistemom VAR preverili vse možne zorne kote in gol je obveljal. Le nekaj milimetrov je določilo usodo Nemčije, kar dokazujejo fotografije z druge strani igrišča in uradna 3D-grafika. Pravila pravijo, da mora žoga s celim obsegom prečkati črto, tako na tleh kot v zraku. Japonska je po Nemčiji tako vzela skalp tudi Španiji in bo v osmini finala igrala s Hrvaško. Španija pa se bo udarila z Marokom.

Nocoj ob 21. uri ne zamudite prve komentatorske oddaje Na prvo žogo, ki bo na Planetu. Z vami bodo ženski pogled na svetovno prvenstvo v nogometu delile Manja Stević, Jasna Kuljaj in Ajda Mlakar. Bodite z nami.

Planet TV | Foto:

Nocoj bomo v oddaji Na prvo žogo govorili o zgodovinski odločitvi Fife, da bo tekmo med Nemčijo in Kostariko sodila ženska, prav tako pa bodo na vrsti tudi bolj rumene novice: ljubezenski trikotnik, opite lepotice, padci in gola oprsja. Vse to namreč spremlja svetovno nogometno prvenstvo v zadnjem tednu.

Ponedeljkov večer ob 20. uri na Planetu preživite v družbi vedno zabavnega Godlerja v kvizu Milijonar. Ob 21. uri pa bodo v oddaji Na prvo žogo z vami Manja Stević, Jasna Kuljaj in Ajda Mlakar.
Jutro na Planetu
Planet TV Priprave na božič pri exatlonovki Andreji #video
Jutro na Planetu
Planet TV Znorel sem, ko sem ga spremljal v Exatlonu #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte