SiolNET. Planet TV Novosti
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Novosti

Od vremenarke do komentatorke #video

0,08

termometer

Nocoj ne zamudite studijskega dela svetovnega prvenstva Katar 2022 ob 19.40 na Planetu. Sledi tekma Kostarika – Nemčija, SP 2022, Katar. Vabljeni v našo družbo. 

Katar 2022 Planet Planet TV To so obrazi, s katerimi bomo spremljali nogometno prvenstvo

Od 5. decembra bodo z nami tudi tri komentatorke, ki bodo pokomentirale vse, kar se dogaja okrog svetovnega prvenstva. V oddaji Na prvo žogo bomo spremljali Jasno Kuljaj, Manjo Stevič in Ajdo Mlakar. Zadnjo gledalci Planeta poznajo predvsem v vlogi vremenarke, a tudi šport ji ni tuj. V mladosti je igrala rokomet, a pravi, da je tudi strastna nogometna navijačica. 

"Sicer sem gledalcem Planeta bolj znana kot vremenarka, sem pa tudi strastna športnica. V mladosti sem igrala rokomet, tako da je strast do športa ostala. Pravzaprav sem tudi strastna navijačica. Tokrat pa nov izziv, svetovno prvenstvo v nogometu in družba dveh super deklet. Veselim se tega, da bomo imele ženske končno priložnost povedati, kako mi vidimo to svetovno znano igro, ki je seveda v teh dneh že preplavila naš svet."

Jutro na Planetu Planet TV "Kaj pa one vedo o nogometu?" Nič in vse. #video

"Moram povedati, da prihajam iz Zasavja, pri nas je tak derbi med Trbovljami in Zagorjem. Takrat gredo ponavadi na tekmo tudi tisti, ki nogometa sploh ne gledajo. Sama sem se udeležila nekaj teh derbijev in tudi strastno navijala. Saj se ve, za koga, kajne?"

Ajda je že v ponedeljkovi predstavitveni oddaji o svetovnem prvenstvu na naši televiziji dala vedeti, da je brez dlake na jeziku. Vse tri komentatorke so drzne. O čem bo tekla beseda v komentatorski oddaji, pa izveste v prvi oddaji Na prvo žogo 5. decembra.

Nocoj ne zamudite studijskega dela svetovnega prvenstva Katar 2022 ob 19.40 na Planetu. Sledi tekma Kostarika – Nemčija, SP 2022, Katar. Vabljeni v našo družbo.

Jutro na Planetu Planet TV Ves Planet ga spremlja, zdaj prihaja tudi k nam #video Jutro na Planetu Planet TV Po Exatlonu zdaj sledi še glasbeno sodelovanje #video Planet TV Planet TV Zaradi voditeljic je zapustil lokal in odšel #video  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin