SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oglasila se nam je Bandellijeva žena: to so njene besede

10

termometer

Marko Bandelli | Bandelli je avgusta prejel še zadnje nadomestilo plače. 1. 9. se je namreč zaposlil.  | Foto: STA
Bandelli je avgusta prejel še zadnje nadomestilo plače. 1. 9. se je namreč zaposlil. Foto: STA

"G. Marko Bandelli ni več javna oseba. Odgovori, ki jih želite, niso predmet informacij javnega značaja." Dobesedno tako nam je na vprašanja o novi službi nekdanjega poslanca SAB Marka Bandellija odgovorila njegova žena Andreja Bandelli, direktorica podjetja Bandelli, ki sta ga ustanovila z možem. 

Potem ko se je Marko Badelli na Twitterju odzval na naše poročanje, da je za avgust prejel 3.347,72 evra bruto nadomestila, in sporočil, da ima od 1. septembra novo službo, smo se nanj obrnili z vprašanji o tem, kje je našel novo zaposlitev, na kakšnem delovnem mestu je zaposlen, kaj konkretno bo njegovo delo in kakšno plačo bo prejemal. 

Prav tako smo ga povprašali, ali je postal član Gibanja Svoboda in ali bo na lokalnih volitvah kandidiral za župana občine Komen.

Nekdanjemu poslancu smo vprašanja o novi zaposlitvi poslali na elektronski poštni naslov, ki ga ima navedenega na svoji spletni strani, in na elektronski naslov podjetja Bandelli, ki sta ga ustanovila z ženo.

"G. Marko Bandelli ni več javna oseba. Odgovori, ki jih želite, niso predmet informacij javnega značaja," nam je iz podjetja Bandelli sporočila direktorica Andreja Bandelli.

Marko Bandelli se na naša vprašanja še ni odzval. Odgovore bomo objavili takoj, ko jih prejmemo. 

Marko Bandelli Novice Marko Bandelli si je le našel službo

 

Marko Bandelli Novice Brezposelni nekdanji poslanci julija davkoplačevalce stali 100 tisočakov Marko Bandelli Novice Znane so plače poslancev DZ in tistih, ki ne morejo do služb Marko Bandelli Novice Bo Bandelli dobil službo v vladi? Bandelli Golob Siol Plus Golobov obliž na draginjo Bandelliju

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin