Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 6. 2024,
16.48

Osveženo pred

1 teden, 3 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,72

Natisni članek

Euro 2024 Euro 2024 nogomet EP2024 Hrvaška didžej manekenka Ivana Knöll Knoll Doll

Sreda, 12. 6. 2024, 16.48

1 teden, 3 dni

Knoll Doll že v Berlinu, kjer bo prvo tekmo odigrala Hrvaška

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,72
Knoll Doll, Ivana Knoll | Knoll Doll bo na evropskem prvenstvu v Nemčiji navijala za Vatrene, nogometno reprezentanco Hrvaške. | Foto Guliverimage

Knoll Doll bo na evropskem prvenstvu v Nemčiji navijala za Vatrene, nogometno reprezentanco Hrvaške.

Foto: Guliverimage

Ivana Knoll, bolj znana pod vzdevkom Knoll Doll, bo tako kot na preteklih prvenstvih tudi na letošnjem evropskem prvenstvu v nogometu podpirala hrvaško reprezentanco. Pristanek v Berlinu, kjer bo prvo tekmo skupinskega dela proti Španiji v soboto odigrala Hrvaška, je lepotica in spletna vplivnica že zabeležila na družbenem omrežju Instagram.

Ivana Knoll oziroma Knoll Doll bo tudi letos kot goreča in ena najbolj znanih navijačic na evropskem prvenstvu v nogometu v Nemčiji podpirala Vatrene (hrvaško nogometno reprezentanco), ki bodo v soboto prvo tekmo proti Španiji odigrali na Olimpijskem stadionu v Berlinu, nato se bodo prihodnjo sredo v Hamburgu pomerili proti Albaniji in za konec skupinskega dela, 24. junija na domačem stadionu slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška proti Italiji v Leipzigu, ki velja tudi za poslednje mesto, kjer je ustvarjal veliki skladatelj Johann Sebastian Bach.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll Doll se je še pred kratkim mudila v kanadskem Montrealu, kjer je v enem od klubov kot didžejka vrtela glasbo, včeraj pa se je, sodeč po objavah na njenih družbenih omrežjih, že sprehodila po nemški prestolnici in si ogledala tudi znamenita Brandenburška vrata (Brandenburger Tor) in opravila trening v fitnesu, kjer je sledilce prosila za nasvet, kje lahko najde boljši fitnes od tistega v hotelu Adlon Kempinski v Berlinu, ki ga je takrat uporablja.

Cristiano Ronaldo
Sportal Slovenija že pred začetkom Eura povsem zadnja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

V kakšnih oblačilih, najverjetneje tudi izzivalnih kot v preteklosti, bo letos znana didžejka burila domišljijo številnim navijačem na stadionih in televizijskih zaslonih, še ni znano, na zadnjih evropskih in svetovnih prvenstvih pa je bila Hrvatica odeta v barve hrvaške reprezentance. Tako je bilo tudi na svetovnem prvenstvu leta 2022 v Katarju, kjer je na koncu slavila Argentina. Knoll Doll je sicer zaslovela z gorečim navijanjem za hrvaško nogometno reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Rusiji leta 2018.

Rene Krhin in Pia Bernjak
Trendi Nekdanji reprezentant Rene Krhin se po rojstvu sina pripravlja še na poroko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Čaka jo pestro poletje

Že pred časom je ena najbolj znanih navijačic hrvaške nogometne reprezentance z zapisom ob vročih fotografijah razkrila, kakšne načrte ima za letošnje poletje. V objavi je poudarila, da jo poleti čaka obisk Hrvaške, evropskega nogometnega prvenstva v Nemčiji, Mikonosa, Ibize, Caprija, obiskati pa namerava tudi Južno Francijo, Maroko in Črno goro.

Letos si je po dolgoletni suši (zadnjič je na EP nastopila leta 2000, torej pred 24 leti), nastop na evropskem prvenstvu priborila tudi Slovenija, ki bo v nedeljo v Stuttgartu nastopila proti Danski, v četrtek, 20. junija, v Münchnu proti Srbiji, na slovenski dan državnosti pa se bodo Slovenci v Kölnu na zadnji tekmi skupinskega dela pomerili s tremi levi – z močno reprezentanco Anglije.

Preberite še:

slovenska nogometna reprezentanca Slovenija : Bolgarija navijači
Sportal Na Euru tudi na tisoče slovenskih navijačev, pa tudi deset slovenskih policistov
Ivana Knoll
Trendi Ivana Knoll z objavo z Ibize razkrila svoje načrte za poletje #foto
Knoll Doll, Ivana Knoll
Trendi Hrvatica srečala legendo lige NBA: ta stvar ju je včasih povezovala
Ne spreglejte