Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 9. 2024,
15.08

Osveženo pred

1 ura, 48 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,17
dopust jahta oddih poletje Uživajmo poletje Uživajmo poletje Francija Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo

Natisni članek

Sreda, 4. 9. 2024, 15.08

1 ura, 48 minut

Cristiano Ronaldo in Georgina uživala v Franciji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,17
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez | Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta si na Azurni obali privoščila evropsko obarvan oddih. | Foto Profimedia

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta si na Azurni obali privoščila evropsko obarvan oddih.

Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo si je s partnerko Georgino Rodriguez, potem ko je pretekli teden iz rok predsednika Uefe Aleksandra Čeferina prejel prestižno nagrado lige prvakov, ob obali Francije privoščil krajši oddih. Njegova partnerka se v teh dneh že mudi v Benetkah, kjer bo obiskala filmski festival.

Devetintridesetletni nogometni velezvezdnik Cristiano Ronaldo se je z izbranko Georgino Rodriguez pred kratkim mudil na oddihu v dvoje v francoskem Saint-Tropezu ob Azurni obali, kjer so ju na luksuzni jahti ujeli fotografi. Zvezdniški par, ki se pred objektivi ni mogel skriti, si je na jahti privoščil oddih brez otrok, med drugim sta skakala v vodo, fotografom pa se niso izmuznili niti intimnejši trenutki, ki jih ni manjkalo.

Čeferin Ronaldo
Sportal Zgodovinski žreb v Monaku, Čeferin se je poklonil Ronaldu

Očitno sta si romantični oddih partnerja privoščila ravno, ko so v javnosti zaokrožile števične govorice, da sta že dahnila usodni da ter da je na mater svojih otrok Portugalec prepisal tudi del premoženja in nepremičnine, kar naj bi potrjevalo, kako močna je vez med njima.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Na luksuzni ladji sta v toplem mediteranskem podnebju partnerja vidno uživala v družbi drug drugega, saj sta brezskrbno skakala v morje, plavala, se pogovarjala in se prepuščala brezdelnim trenutkom.

CR7 od Čeferina prejel nagrado, rekorde podrl tudi na YouTubu

Zaljubljenca sta si krajši evropski oddih privoščila pred nadaljevanjem sezone, ki jo Cristiano igra v Savdski Arabiji v klubu Al Nassr. Po tem, ko je pretekli četrtek v Monaku prvi mož evropskega nogometa Aleksander Čeferin podelil priznanja najboljšim v sezoni 2023/24, posebno predsedniško nagrado pa je prejel tudi neuničljivi portugalski superzvezdnik. Iz rok slovenskega funkcionarja je portugalski velezvezdnik kot najboljši strelec vseh časov prejel posebno nagrado. V ligi prvakov je odigral kar 183 tekem, dosegel pa neverjetnih 140 zadetkov in bil kar sedemkrat najboljši strelec tekmovanja.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo je pred dvema tednoma odprl svoj kanal na Youtubu, kjer je spet podrl nov rekord. V manj kot 90 minutah je presegel milijon naročnikov in močno premagal prejšnjega rekorderja MrBeasta. Cristiano je ob tem mejniku že takoj prejel posebno zlato plaketo platforme, sledilcem pa se je za podporo zahvalil na omrežju Instagram. Nad plaketo so bili navdušeni tudi njegovi otroci. Cristiano, ki svoj kanal pridno polni z novimi vsebinami, se lahko v slabih 14 dneh že pohvali s 56,7 milijona naročnikov.

Justin Theroux Benetke
Trendi Diamant zaslepil Benetke: je igralec zaprosil svoje 23 let mlajše dekle?

Georgino Rodriguez so te dni že ujeli v Benetkah, kjer se bo udeležila filmskega festivala. | Foto: Profimedia Georgino Rodriguez so te dni že ujeli v Benetkah, kjer se bo udeležila filmskega festivala. Foto: Profimedia

Po krajšem skupnem dopustovanju na jugu Francije so fotografi špansko-argentinsko lepotico Georgino že ujeli, ko je prispela na beneško letališče Marco Polo, kjer se bo udeležila 81. mednarodnega beneškega filmskega festivala.

Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez
Trendi Cristiano in Georgina sta si vzela nekaj dni oddiha brez otrok #foto

Preberite še:

 

Ines de Ramon, Brad Pitt
Trendi Brad Pitt v Benetke pripeljal svojo novo spremljevalko #foto
Luksuzna megajahta Kismet
Trendi V Pulju opazili eno največjih in najdražjih jaht na svetu, oblikoval jo je znani Slovenec #video
Jan Koum
Trendi V Dubrovniku zasidrani luksuzni jahti, tam dopustuje soustanovitelj WhatsAppa
Margot Robbie na Sardiniji
Trendi Margot Robbie na Sardiniji razkazuje nosečniški trebušček
AB thumb
Trendi Ministrica Alenka Bratušek se je ohladila na novi lokaciji #foto
Ne spreglejte