SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Televizija Telekoma Slovenije

Ridley Scott vas vabi k ogledu grozljive serije, ki so jo snemali na hrvaškem Pagu #video

0,10

termometer

 | Foto:

V četrtek, 29. marca, bodo na programu AMC predvajali dvodelno premiero TV-serije Groza (The Terror), ki bo gledalce popeljala na vznemirljivo popotovanje po ledenem severu.Zgodba spremlja nevarno plovbo kraljeve mornarice v iskanju prehoda prek Arktike. Posadka se na svoji poti spopada s številnimi izzivi in nepredvidljivimi situacijami, plovba pa se spremeni v boj za preživetje sredi ledenega severa.

Kombinacija zgodovine, groze in pustolovščine

Serijo Groza (The Terror) je navdihnila resnična zgodba o raziskovalni ekspediciji, ki je sredi 19. stoletja skrivnostno izginila v arktičnem ledu.

Ta po besedah njenih izvršnih producentov Davida Kajganicha in Soa Hugha predstavlja redko kombinacijo zanimive zgodovine, zapletenih osebnosti, groze in nekakšne obljube še neznanega sveta.

[video: 67961 / ]

Serija Groza skozi različne situacije prikaže vse, kar gre lahko narobe, ko se skupina moških v boju za preživetje spopada ne le z zunanjimi nevarnostmi, pač pa tudi med sabo. (Za ogled napovednika serije kliknite na zgornjo fotografijo!)

Serijo so snemali v naši soseščini

Desetdelno serijo, v kateri so glavne vloge odigrali Jared Harris (Francise Crozier), Tobias Menzies (James Fitzjames) in Ciarán Hindsu (sir James Franklin), so snemali v naši neposredni bližini – v Budimpešti in na hrvaškem otoku Pag.

Serijo je pomagal producirati sloviti TV-producent David W. Zucker, eden od njenih izvršnih producentov pa je tudi letošnji prejemnik bafte za življenjsko delo Ridley Scott, ki se je proslavil z režijo uspešnic Osmi potnik, Iztrebljevalec, Gladiator in Marsovec.

Nagovor izvršnega producenta serije Ridleyja Scotta:

[video: 67962 / ]


Prvi epizodi Groze bodo na AMC premierno predvajali v četrtek, 29. 3., ob 20. uri.

Program AMC je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestih 232 in 264 (HD).

Preberite tudi:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin