SiolNET. Trendi
8,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TrendiČvek

To je lažna vest, ki se širi o Janezu Hočevarju - Rifletu

8,31

termometer

Je legenda slovenskega filma, televizije in gledališča, ki je ni treba posebej predstavljati. Dovolj je, če rečemo Rifle, in vsi vemo, o kom je govor.

rifle | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Janez Hočevar - Rifle je nagrajenec Prešernovega sklada, prejemnik viktorja za življenjsko delo, njegov je Borštnikov prstan. In čeprav je igral že v nešteto vsakovrstnih predstavah in stopil v čevlje prenekaterega lika, bo njegova tokratna vloga prav poseben izziv. Zaigral bo namreč v prvi slovenski interaktivni spletni komediji Optimisti, ob boku Lada Bizovičarja in Gorana Hrvaćanina.

rifle | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Že jutri nas čaka premiera, danes pa smo Rifleja postavili še pred izziv Trendičveka. Kratko, jedrnato, preprosto, brez ovinkov in olepševanj, začinjeno s humorjem. Tak je on in tak je bil tudi tokratni pogovor (prispevek zgoraj), v katerem je razkril veliko zanimivega, med drugim tudi, katera lažna vest se širi o njem, katero je bilo najbolj bizarno darilo, ki ga je prejel, in kdaj je v življenju priporočljivo blefirati.

rifle | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Sicer pa bo nasmejani in nadvse vitalni 80-letnik, katerega velika strast so motorji, rad pa ima tudi mačke, 1. februarja upihnil še eno svečko več na rojstnodnevni torti. Mi mu zato že v naprej kličemo še na mnoga leta!

Jure Košir Trendi Jure Košir: V tem mi Alberto Tomba ne bi mogel konkurirati #video Martin Golob Trendi Martin Golob: Ljudje mislijo, da smo duhovniki padli z neba #video čuki Trendi Jože Potrebuješ razkril poseben dar, ki bi v zadrego lahko spravil marsikoga #video Špela Grošelj Trendi Špela Grošelj razkrila srhljivo izkušnjo: Grozil ji je, da jo bo razkosal #video Jasna Kuljaj Trendi Za najbolj ponesrečen zmenek Jasne Kuljaj je kriv znan slovenski pevec! #video Angelca Likovič Trendi Angelca Likovič: Razkrila skrivnost svoje potice in zanimivosti iz otroštva Janeza Janše #video jure in david Trendi Jure Godler in David Urankar: Gospoda naredijo čiste gate in nogavice #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin