Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 1. 2021,
22.40

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,07

1

Natisni članek

Jure Košir Intervju Trendičvek

Petek, 8. 1. 2021, 22.40

3 leta, 3 mesece

TrendiČvek

Jure Košir: V tem mi Alberto Tomba ne bi mogel konkurirati #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,07

1

Že kot smučarski šampion je Jure Košir navduševal ljudi in tudi zdaj, ko je od zaključka njegove kariere minilo že skoraj petnajst let, še vedno ostaja eden najbolj priljubljenih športnih obrazov pri nas. V zanimivem pogovoru nam je med drugim razkril, v čem mu smučarska legenda in njegov večni tekmec na belih strminah Alberto Tomba ne bi mogel konkurirati, kako zaskrbljen je zaradi pandemije, saj njegova srčna izbranka dela v zdravstvu, zakaj težko najde čevlje zase, katera je bila najbolj nepozabna poteza oboževalke iz tujine in katera je njegova kuharska specialiteta.

Jure Košir | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač "Če bi opisal svoje življenje z žanrom, bi bila to vsekakor pustolovska drama," nam zaupa Jure Košir, ki razmišlja tudi o tem, da bi o svojem pestrem življenju morda nekoč napisal knjigo. Nekdanji vrhunski alpski smučar je danes obraz številnih priznanih blagovnih znamk, a zase pravi, da nase ne gleda kot na model.

Jure Košir | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Kljub temu ima še vedno veliko oboževalk, ki ga zelo rade pogledajo na reklamnih panojih, medtem ko tudi moških oboževalcev, ki še vedno slavijo njegove športne dosežke, ne manjka. Vedno je znal presenetiti. Še v času smučarske kariere se je podal v glasbene vode in posnel nekaj raperskih skladb. Bil je član skupin Košir's rap team in Pasji Kartel.

Jure Košir | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Poslovnež in simpatičen sogovornik je srečno zaljubljen v svojo partnerko Simono Škrobar in ponosen oče treh otrok. Prihodnje leto ga čaka še ena prelomnica: abraham, a kljub temu se zdi, da se je pri njem čas ustavil.

Jure Košir | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač V tokratnem pogovoru smo spoznali nekaj zanimivosti iz njegovega življenja, med drugim, v čem mu smučarska legenda in njegov večni tekmec na belih strminah Alberto Tomba ne bi mogel konkurirati, kako zaskrbljen je zaradi pandemije, saj njegova srčna izbranka dela v zdravstvu, zakaj težko najde čevlje zase, katera je bila najbolj nepozabna poteza oboževalke iz tujine in katera je njegova kuharska specialiteta. Vse to in še več izveste v zgornjem videoprispevku.

Milijonar
Planet TV Nekdanji smučarski as v Milijonarju poskrbel za izjemen dosežek #video
čuki
Trendi Jože Potrebuješ razkril poseben dar, ki bi v zadrego lahko spravil marsikoga #video
Angelca Likovič
Trendi Angelca Likovič: Razkrila skrivnost svoje potice in zanimivosti iz otroštva Janeza Janše #video
Martin Golob
Trendi Martin Golob: Ljudje mislijo, da smo duhovniki padli z neba #video
jure in david
Trendi Jure Godler in David Urankar: Gospoda naredijo čiste gate in nogavice #video
Jasna Kuljaj
Trendi Za najbolj ponesrečen zmenek Jasne Kuljaj je kriv znan slovenski pevec! #video

 

Ne spreglejte