Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 12. 2020,
18.20

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

34

Natisni članek

Špela Grošelj Intervju Trendičvek

Petek, 4. 12. 2020, 18.20

3 leta, 4 mesece

TrendiČvek

Špela Grošelj razkrila srhljivo izkušnjo: Grozil ji je, da jo bo razkosal #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

34

Okoli nje se vedno dviga veliko prahu. Pa naj gre za njeno ljubezensko življenje, to, da uživa poletje na jahti kriptomilijonarja, da se v zadnjem obdobju veliko druži z Domnom Kumrom, ali pa, da brez dlake na jeziku pogumno prizna, da je v tem letu nameravala postati mama. A dekle preprosto zna uživati življenje, ne glede na to, kaj ji le to nameni. In tudi na naša tokratna vprašanja je odgovorila sproščeno in brez zadržkov, govorili smo o njenih prstih, zaobljubah, zamujanju in moških srajcah, pa tudi o čudaškem oboževalcu, temi, ki nas je pustila brez besed.

Špela Grošelj | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Energična, neposredna in nasmejana Špela Grošelj se ne ustraši nobenega vprašanja in nikoli ne ostane brez besed. In čeprav to leto nikakor ni naklonjeno glasbenikom, Špela pravi, da je nadvse hvaležna, da se nekatere stvari niso izšle, kot si je morda še pred časom želela.

Špela Grošelj | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Pred dobrim mesecem dni je skupaj z Domnom Kumrom, s katerim sta zelo dobra prijatelja, izdala skladbo Vino in kitara, ki je v trenutku osvojila srca poslušalcev. Zdaj pa je izšla še ena božično obarvana pesem in videospot z naslovom Za božič tebe si želim, kjer so se ji poleg Domna pridružili še člani skupine IL Divji

Špela Grošelj | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač "Še nikoli nisem imela toliko dela, kot ga imam zdaj," pravi glasbenica in uspešna vplivnica, ki pa nam je v tokratnem Trendičveku razkrila tako zabavne zgodbe iz svojega življenja, med njimi na primer odgovor na vprašanje o ponedeljkovih in novoletnih zaobljubah, ki jih vedno prelomi, kdo se ukvarja z njenimi prsti, a tudi nekaj, kar nam je vzelo sapo … Z nami je namreč delila grozljivo izkušnjo z enim od "oboževalcev". V pogovoru nismo pozabili niti na blondinke in skriti talent, nad katerim bi bili moški navdušeni.

Jasna Kuljaj
Trendi Za najbolj ponesrečen zmenek Jasne Kuljaj je kriv znan slovenski pevec! #video
Martin Golob
Trendi Martin Golob: Ljudje mislijo, da smo duhovniki padli z neba #video
jure in david
Trendi Jure Godler in David Urankar: Gospoda naredijo čiste gate in nogavice #video
Ne spreglejte