SiolNET. Trendi
0,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Trendičvek

Priljubljena slovenska stand up komika priznala: Humor nama je prinesel ogromno sreče pri dekletih #video

0,94

termometer

Žan Papič in Gašper Bergant sta bivša cimra, sicer pa prekaljena komika in vsestranska zabavljača ter medijska ustvarjalca srednje generacije, ki sta v zadnjem letu nasmejala Slovenijo tudi z najbolj gledanim in poslušanim podcastom Fejmiči. In tako neposredna, kot sta v svojih nastopih, sta bila tudi v tokratnem Trendičveku. Zakaj ni dobro verjeti aplikaciji za zmenke Tinderju, kaj nenavadnega počneta ob štirih zjutraj, kdo se večkrat zbudi na neznanem kraju, katera je njuna najbolj čudna razvada in kdo ima bolj kosmat hrbet? Povedala sta vse!

Gašper Bergant in Žan Papič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Gašper Bergant, ki je po svojem narečju skoraj tako poznan kot po svojem humorju in aktualni čezmejni prvak kraške komedije, Žan Papič, sta koronsko leto zaznamovala s Fejmiči – našim najbolj poslušanim in gledanim podkastom. Upala sta, da bosta obletnico lahko praznovala z večjim nastopom pred živim občinstvom, ker pa bo treba na to še malo počakati, vas bosta medtem zamotila z enkratno spletno specialko Na črno.

Gašper Bergant in Žan Papič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"To bo realno najbolj smešna spletna komedija ta hip," brez lažne skromnosti pove Gašper in doda: "Šov bova v živo izvedla le enkrat, gostila bova roast leta 2020 in porabila tudi najbolj črn material, ki se nama nabira že celo leto, saj ga v 'korpo' nastopih ne moreva izvajati. Ga pa želiva predstaviti, da se vsaj en večer res dobro nasmejimo brez zadržkov in politično nekorektno."

Gašper Bergant in Žan Papič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

"Bova brutalno iskrena, tako da bodo feni Fejmičev vsekakor prišli na svoj račun, čeprav to ne bodo Fejmiči. Tam vse teče spontano, za ta šov pa sva napisala scenarij in ga, kot se za tako specialko spodobi, tudi dobro izpilila. Vsaj en dan prej," v smehu doda Žan.

Gašper Bergant in Žan Papič | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

In veliko smeha je bilo tudi na tokratnem Trendičvek intervjuju (zgoraj), kjer sta med drugim razkrila, zakaj ni dobro verjeti aplikaciji za zmenke Tinderju, kdo se večkrat zbudi na neznanem kraju in celo to, kdo ima bolj kosmat hrbet.

Urška Alič Trendi Urška Alič: Korona mi je veliko vzela, še več pa mi je dala #video Nina Pušlar Trendi Nina Pušlar: Najprej se moraš ljubiti, šele potem se lahko zaljubiš #video Sanja Grohar Trendi Sanja Grohar: Največ sem zaslužila z Instagramom, od katerega se da zelo dobro živeti #video Vlado Kreslin Trendi Vlado Kreslin: Živi s citati Alana Forda #video Angelca Likovič Trendi Angelca Likovič: Razkrila skrivnost svoje potice in zanimivosti iz otroštva Janeza Janše #video Martin Golob Trendi Martin Golob: Ljudje mislijo, da smo duhovniki padli z neba #video rifle Trendi To je lažna vest, ki se širi o Janezu Hočevarju - Rifletu Uroš Furst Trendi Imate težave v partnerstvu? Uroš Fürst ima za vas rešitev! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin