Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 10. 2023,
12.44

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

Natisni članek

LJFW

Petek, 6. 10. 2023, 12.44

6 mesecev, 3 tedne

Nabito poln Center Rog na zadnji dan Ljubljanskega tedna mode #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87
LJFW | Na zadnji reviji letošnjega Ljubljanskega tedna mode se je predstavil pletilni studio Draž, ki letos praznuje 30. obletnico. | Foto Mediaspeed

Na zadnji reviji letošnjega Ljubljanskega tedna mode se je predstavil pletilni studio Draž, ki letos praznuje 30. obletnico.

Foto: Mediaspeed

Četrti dan Ljubljanskega tedna mode (LJFW) je bil na sporedu zadnji niz modnih revij.

V četrtek se je v Centru Rog odvilo še zadnjih 11 modnih revij 14. Ljubljanskega tedna mode. Prva je bila na sporedu Sari Valenci, sledile so Volja, MNKCL, Made in Anselma, Smiles in the Night x Medle, Prik, Almira Sadar x Petja Zorec, Maja Štamol, Ludus, Mateyaneira in Draž, ki letos praznuje 30 let delovanja.

Fotogalerija
1 / 22

"Veseli me, da smo dogodek srečno pripeljali do konca, saj je bila letos edicija vsebinsko zelo bogata in je zahtevala ogromno predanega dela vseh vpletenih. Brez srčne ekipe česa takega ne bi mogli izpeljati in hvaležni smo vsakemu posamezniku, ki je prispeval kamenček v mozaiku LJFW," je povedala izvršna producentka LJFW Melinda Rebrek, "zdi se mi, da so v letu in pol odsotnosti tudi oblikovalci izkoristili čas ter ustvarili močne in izrazne kolekcije, ki bodo našle kupce in nove oboževalce, kar je na koncu dneva tudi cilj tega dogodka." 

Del revij zadnjega dne LJFW je bil tudi nastop Masayah, ene najbolj prepoznavnih ustvarjalk na slovenski hiphop sceni. | Foto: Jure Makovec Del revij zadnjega dne LJFW je bil tudi nastop Masayah, ene najbolj prepoznavnih ustvarjalk na slovenski hiphop sceni. Foto: Jure Makovec

Po koncu modnih revij je petek rezerviran za dogodek LJFW Showroom, ki je edinstvena priložnost za obiskovalce, da si od blizu ogledajo in kupijo ekskluzivne modne stvaritve neposredno od ustvarjalcev. Do konca oktobra pa bo v Centru Rog zaživela tudi trgovina z izdelki oblikovalcev, ki so se predstavili na LJFW. Ob odprtju trgovine bodo podelili tudi nagrade za najboljše kolekcije letošnjega Ljubljanskega tedna mode.

Melinda Rebrek
Trendi Ljubljanski teden mode je v novem Rogu končno našel svoj dom

Oglejte si še:

LJFW 2023
Trendi Kaj se je dogajalo na prvi dan Ljubljanskega tedna mode? #video #foto
Tanja Fajon na LJFW
Trendi Na Ljubljanskem tednu mode tudi Tanja Fajon #foto
Borut Pahor na LJFW
Trendi Borut Pahor v zaodrju Ljubljanskega tedna mode #foto
Ne spreglejte