SiolNET. Trendi
1,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TrendiČvek

Miha Deželak: Jokal sem zaradi dobrodelnosti in plače #video

1,21

termometer

Nasmejan, vztrajen in predvsem srčen: vse to je Miha Deželak, ki se v prihodnjem tednu odpravlja na veliko dobrodelno akcijo Deželak junak. Tik pred tem smo ga ujeli v Trendičvek intervjuju, kjer nam je med drugim zaupal, ali bi raje izgubil lase ali smisel za humor, si težje izbori besedo na radiu ali doma, kdaj je pred mikrofonom ostal brez besed, česa njegovi prijatelji o njem še ne vedo in bi jih presenetilo, če bi izvedeli, razkril pa nam je tudi skriti talent, ki bi si ga želel vsak od nas.

Miha Deželak | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Radijski voditelj Miha Deželak je tisti isti izmed štirih prijateljev ekipe Denis Avdić šova, ki ljubi radio, a je hkrati človek terena. Največkrat je namreč prav on na udaru za izvajanje različnih izzivov. Rad sprašuje, raziskuje, kaj ušpiči in izvaja dobra dela.

Miha Deželak | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Vsako poletje se sooči z izzivom Deželak junak, ko z nenavadnim prevoznim sredstvom na "njegov" pogon prečeše Slovenijo in tudi letos ne bo nič drugače. Že v naslednjem tednu se bo, z za zdaj še skritim vozilom, odpravil po pot vse do Debelega rtiča. "Nikoli ne vem, kaj me čaka, zagotovo pa je bil eden najtežjih izzivov tisti, ko sem moral stopiti v zorb žogo. Bil sem brez zraka, slabo se je slišalo in bilo je kar malo klavstrofobično," pripoveduje. Brez težav prizna tudi, da se je že marsikdaj zgodilo, da je skoraj obupal, a sta bili ekipa tista in misel na otroke v stiski tisti, ki sta ga gnali naprej.  

miha dezelak | Foto: Darja Štravs Tisu Foto: Darja Štravs Tisu

Ker bo letošnja akcija kar dva dni daljša, se je moral Miha nanjo še toliko bolj pripraviti. "Psihična in fizična pripravljenost gresta pri takih nalogah z roko v roki." Strastni navijač nogometa, po novem tudi pasji oče in oboževalec Luke Dončića, ima pred sabo leto še en težek izziv: Sin Matej mu je namreč zadal cilj, da naj za otroke zbere milijon evrov. Mu bo uspelo? Miha, verjame, da je vse mogoče. 

Miha Deželak, Deželak junak | Foto: Darja Štravs Tisu Foto: Darja Štravs Tisu

Preden se simpatični junak poda na pot, smo ga povabili tudi v Trendičvek, kjer nam je med drugim zaupal, ali bi raje izgubil lase ali smisel za humor, si težje izbori besedo na radiu ali doma, kdaj je pred mikrofonom ostal brez besed, česa njegovi prijatelji o njem še ne vedo in bi jih presenetilo, če bi izvedeli, razkril pa nam je tudi skriti talent, ki bi si ga želel vsak od nas.

Mitja Okorn Trendi Mitja Okorn razkril zanimivosti o Cari Delevingne in Willu Smithu, ki vas bodo presenetile! #video Boris Kobal Trendi Boris Kobal zatrjuje: V gledališče se ne vračam več #video Damjan Murko Trendi Damjan Murko razkril: z ženo sta dobila ponudbo za pornofilm #video Natalija Verboten Trendi Natalija Verboten: Mož ji je pripravil presenečenje, ki bi ji ga zavidala vsaka ženska! #video katarina bencek Trendi Katarina Benček priznala: Ne bojim se, da bi postala zasvojena, jaz sem že zasvojena! #video jan kovacici Trendi Jan Kovačič razkril najslabši razlog za začetek hujšanja #video Challe Salle Trendi Challe Salle razkril, kdaj namerava postati očka! #video Aleš Klinar Trendi Aleš Klinar: Razmišljal bi kot ženska in nastopal kot moški #Video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin