SiolNET. Trendi
1,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TrendiČvek

Jan Kovačič razkril najslabši razlog za začetek hujšanja #video

1,31

termometer

Bliža se poletje in s tem tudi čas, ko bomo skočili v kopalke in pokazali več gole kože. Da razkrijemo nekaj najbolj pogostih napak, ki se jih lotimo ob hujšanju, vas seznanimo z zanimivimi dejstvi in vas motiviramo, smo v Trendičvek povabili Jana Kovačiča. Ker pa je tudi sam postal del estradnega parketa, smo mu zastavili tudi nekaj zanimivih osebnih vprašanj. Govora je bilo o dekletih, očetovstvu in celo šolstvu.  

jan kovačič | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Jan Kovačič je osebni trener, ki smo ga spoznali v šovu Biggest Loser Slovenija, kjer nam je s svojo simpatičnostjo takoj zlezel pod kožo. Ima svoj fitnes studio, pripravlja posebne spletne treninge in prehransko svetovanje, prav tako pa je promotor zdravega načina življenja.

jan kovačič | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Postavni Primorec pa ima tudi sicer zanimivo in pestro življenje. Tako si vsako leto privošči eno ali več potovanj v eksotične kraje, uživa v dobri hrani in obožuje adrenalin.

jan kovačič | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

V Trenidčveku nam bo razkril nekaj strokovnih odgovorov, na primer, katera je najpogostejša napaka pri hujšanju, zakaj ne začeti hujšati na željo partnerja in kaj je treba imeti vedno doma v hladilniku. Prav tako pa smo mu zastavili še nekaj zanimivih osebnih vprašanj. Govora je bilo o dekletih, očetovstvu in celo šolstvu.  

Branko Đurić - Đuro Trendi Branko Đurić - Đuro razkril, o čem se največkrat pogovarja z Novakom Đokovićem #video Boris Kobal Trendi Boris Kobal zatrjuje: V gledališče se ne vračam več #video Damjan Murko Trendi Damjan Murko razkril: z ženo sta dobila ponudbo za pornofilm #video Natalija Verboten Trendi Natalija Verboten: Mož ji je pripravil presenečenje, ki bi ji ga zavidala vsaka ženska! #video katarina bencek Trendi Katarina Benček priznala: Ne bojim se, da bi postala zasvojena, jaz sem že zasvojena! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin