Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 4. 2021,
4.00

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,32

6

Natisni članek

Natalija Verboten intervju Trendičvek

Sobota, 24. 4. 2021, 4.00

3 leta

TrendiČvek

Natalija Verboten: Mož ji je pripravil presenečenje, ki bi ji ga zavidala vsaka ženska! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,32

6

Če rečemo Rdeč ferrari in fatalna ženska, smo povedali vse. Natalija Verboten ni le ena od najbolj priljubljenih slovenskih zvezdnic, ki s svojim nasmehom in toplino navduši vse, temveč tudi zelo iskrena ženska. V Trendičveku je razkrila romantično in kavalirsko plat svojega moža, povedala, katero neuresničeno otroško željo uresničuje ravno ta čas, kako dobra je njena poslovna žilica, zaupala nam je svoj recept večne mladosti in iskreno spregovorila tudi o tem, kako ji pri tem na pomoč vsake toliko malce priskoči tudi priznan lepotni kirurg.

natalija verboten | Foto: Tibor Golob Foto: Tibor Golob

Lepa, priljubljena, uspešna, s prešernim nasmehom in simpatičnimi jamicami v licih. Natalija Verboten velja za eno od najbolj priljubljenih slovenskih estradnic. Čeprav ji ni videti, je na sceni je več kot 25 let. Vmes si je vzela nekaj glasbenega premora in se nato vrnila v velikem slogu.

natalija verboten | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Pevka priznava, da so ti časi za umetnike precej težki. Razkrila nam je, da sta z možem Dejanom Bojičem v svojem podjetju, ki je del industrije srečanj, v zadnjem letu in v primerjavi s prejšnjimi izgubila kar 91 odstotkov dohodka. A ker sta zelo iznajdljiva, sta dejavnost uspešno preusmerila na splet. Tudi Natalija je zakorakala na samostojno podjetniško pot. Izdala je svojo blagovno znamko različnih izdelkov s sivko.

Natalija Verboten | Foto: Menart Records. Foto: Menart Records.

Kljub koroni ni počivala ni niti na glasbenem področju, saj je pred kratkim izdala novo skladbo Ljubim, pod besedilo pa se je podpisala Karmen Stavec. "Posvečena je ljubezni in vsem, ki to v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. Skladba je tako posvečena vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti," je prepričana sogovornica, o ljubezni pa je spregovorila tudi v tokratnem Trendičveku. 

Natalija Verboten | Foto: Menart Records. Foto: Menart Records.

Katero je bilo največje presenečenje, ki ji ga je pripravil njen mož in bi ji ga zavidala vsaka ženska, ki ima rada romantiko, kako si izkazujeta pozornost … Govora je bilo tudi o drugih življenjskih temah: razkrila je, katero še neuresničeno otroško željo uresničuje ravno ta čas, v katerem športu pogosto premaga svojega moža, kako razvita je njena poslovna žilica, zaupala nam je svoj recept večne mladosti in iskreno spregovorila tudi o tem, kako ji pri tem na pomoč vsake toliko malce priskoči tudi priznan lepotni kirurg Siniša Glumičić. Vse to v videointervjuju zgoraj.

Boris Kobal
Trendi Boris Kobal zatrjuje: V gledališče se ne vračam več #video
Damjan Murko
Trendi Damjan Murko razkril: z ženo sta dobila ponudbo za pornofilm #video
Branko Đurić - Đuro
Trendi Branko Đurić - Đuro razkril, o čem se največkrat pogovarja z Novakom Đokovićem #video
Bepop
Trendi Bepop Ladies: Ljudje mislijo, da ne znamo peti! #video
Mitja Okorn
Trendi Mitja Okorn razkril zanimivosti o Cari Delevingne in Willu Smithu, ki vas bodo presenetile! #video
Ne spreglejte