SiolNET. Trendi
2,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TrendiČvek

Bepop Ladies: Ljudje mislijo, da ne znamo peti! #video

2,87

termometer

So prijateljice, mame, uspešne poslovne ženske, glasbenice in še kaj. Bepopovke Tinkara Fortuna, Ana Praznik in Alenka Husić so bile gostje Trendičveka, v katerem so med drugim razkrile, katera ima glavno besedo, kako si delijo dobiček, s čim si je Ana med nastopom zaslužila žvečilni gumi v laseh in kaj si najraje privoščijo za pravi ženski dan.

Bepop | Foto: Tibor Golob Foto: Tibor Golob Že več kot 16 let je, odkar je priljubljena skupina Bepop zavzemala radijske valove. In skupina se je v ženski zasedbi Bepop Ladies vrnila na naše odre. "Predvsem stavimo na pozitivo, tako v glasbi kot v življenju," pravijo dekleta.

Bepop | Foto: Marko Delbello Ocepek Foto: Marko Delbello Ocepek Tudi epidemija jih pri tem niti ni preveč zmotila, saj so zaradi zasedenosti z drugimi projekti načrtovale nekajmesečni koncertni premor, ob uspešno opravljenih gospodinjskih, šolskih in ustvarjalnih izzivih pa jim je uspelo skočiti tudi v studio. Bepop | Foto: Agencija DAMN Foto: Agencija DAMN Potem ko so lansko leto obarvale s hitom Daj se nasmej, so zdaj izdale še dve skladbi. V projekt z močno žensko noto jih je povabila Rebeka Dremelj, s katero so posnele novo žensko himno Ženska, pri samostojni skladbi Verjamem v dobre ljudi, pa so združile moči s Tadejem Koširjem in Tamirjem Gostišo. Zadnji je sin Bora Gostiše, ki je v šestdesetih letih ustanovil danes legendarne Bele vrane.

Bepop | Foto: Tija Azzman Foto: Tija Azzman Energije pa dekletom, ki so skupaj mamice kar šestim deklicam, ne zmanjka niti v intervjujih. V Trendičveku (video zgoraj) so med drugim razkrile, kdo misli, da ne znajo peti, katera ima glavno besedo, kako si delijo dobiček, s čim si je Ana med nastopom zaslužila žvečilni gumi v laseh in kaj si najraje privoščijo za pravi ženski dan.

Mitja Okorn Trendi Mitja Okorn razkril zanimivosti o Cari Delevingne in Willu Smithu, ki vas bodo presenetile! #video Branko Đurić - Đuro Trendi Branko Đurić - Đuro razkril, o čem se največkrat pogovarja z Novakom Đokovićem #video Urška Alič Trendi Urška Alič: Korona mi je veliko vzela, še več pa mi je dala #video Gašper Bergant in Žan Papič Trendi Priljubljena slovenska stand up komika priznala: Humor nama je prinesel ogromno sreče pri dekletih #video Sanja Grohar Trendi Sanja Grohar: Največ sem zaslužila z Instagramom, od katerega se da zelo dobro živeti #video Nina Pušlar Trendi Nina Pušlar: Najprej se moraš ljubiti, šele potem se lahko zaljubiš #video Vlado Kreslin Trendi Vlado Kreslin: Živi s citati Alana Forda #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin