SiolNET. Trendi Kulinarika
2,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

McDonald's na Čopovi po 30 letih zaprl vrata: se poslavlja za vedno?

2,95

termometer

McDonald's Čopova |  | Foto: Siol.net/ A. P. K.
Foto: Siol.net/ A. P. K.

Priljubljena restavracija McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani je zaprla svoja vrata, goste pa v podjetju preusmerjajo na lokacijo na Cankarjevi ulici, kjer so novo restavracijo odprli lansko leto. Prav tako v podjetju še ne vedo, kaj se bo zgodilo z lokacijo na Čopovi ulici, niti ne ali bo v prihodnje na tem mestu sploh še delovala restavracija McDonald's, saj se za zdaj še usklajujejo in pogovarjajo.

"Restavracija McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani je v začetku marca, vsaj za zdaj, zaprla svoja vrata," so v odgovoru za Siol.net sporočili iz podjetja McDonald's.

"Njeno poslanstvo prevzema nova restavracija nedaleč stran, na Cankarjevi ulici 4, ki posluje že nekaj mesecev. Restavracija na Cankarjevi 4 se odpira na eno lepših ljubljanskih ulic, kjer ponuja vrt z mizami. Sicer pa je v marsičem drugačna, saj predstavlja nov urbani format restavracij McDonald's, ki se lepo vključuje v arhitekturo in življenje starega mestnega središča," so še zapisali v podjetju ter dodali, da je nova restavracija opremljena z najsodobnejšo opremo, ponuja Wi-Fi, enostaven dostop in omogoča naročanje na kioskih, naročilo pa vam prinesejo k mizi.

Mek Novice Presenetilo vas bo, česa boste deležni v novem McDonald'su v Ljubljani

"Za lokacijo na Čopovi, katere najemnik smo bili, za zdaj potekajo usklajevanja in pogovori, tako da vam v tem trenutku ne moremo podati končnega odgovora, kaj se bo zgodilo s to lokacijo," so še zapisali v podjetju Alpe-Panon, ki je nosilec franšize za McDonald's v Sloveniji.

Na Čopovi ulici je prva McDonald'sova restavracija v Sloveniji svoja vrata odprla že leta 1993, torej natančno pred 30 leti. Na lokaciji trenutno poteka prenova, obiskovalce pa preusmerjajo v svojo novo restavracijo na Cankarjevi ulici, ki so jo odprli lani in je od stare oddaljena dobrih sto metrov.


Na vhodu prepoznavne restavracije McDonald's na Čopovi nas pričaka znak z napisom, da je restavracija trenutno zaprta zaradi prenove. | Foto: Siol.net/ A. P. K. Na vhodu prepoznavne restavracije McDonald's na Čopovi nas pričaka znak z napisom, da je restavracija trenutno zaprta zaradi prenove. Foto: Siol.net/ A. P. K.

Mcdonalds Novice McDonald's na Čopovi zapira vrata?

Kot kaže, restavracija vsaj do nadaljnega ostaja zaprta. Že lani pa so iz podjetja Alpe-Panon, McDonald's DL, ki je nosilec franšize za McDonald's v Sloveniji, za Siol.net povedali, da se jim najemna pogodba za prostore na Čopovi ulici 14 izteče v začetku leta 2023. Takrat so dodali, da še ne vedo, kaj se bo z njimi zgodilo po tem, saj so še v fazi dogovorov.

McDonald's Čopova | Foto: Siol.net/ A. P. K. Foto: Siol.net/ A. P. K.

McDonald's Novice V McDonald'su sprejeli odločitev McDonalds Novice McDonald's pri nas že drugič v enem mesecu zvišal cene Richard Blais Planet TV Ta svetovno znani kuhar je svojo kariero začel v McDonald'su McDonald's pita Trendi Kuharica razkrila skrivnost – tako si doma pripravite McDonald'sovo pito
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin