Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 3. 2023,
14.50

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,95

6

Natisni članek

restavracija Čopova ulica McDonald's

Petek, 24. 3. 2023, 14.50

1 leto, 1 mesec

McDonald's na Čopovi po 30 letih zaprl vrata: se poslavlja za vedno?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,95

6

McDonald's Čopova | Foto Siol.net/ A. P. K.

Foto: Siol.net/ A. P. K.

Priljubljena restavracija McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani je zaprla svoja vrata, goste pa v podjetju preusmerjajo na lokacijo na Cankarjevi ulici, kjer so novo restavracijo odprli lansko leto. Prav tako v podjetju še ne vedo, kaj se bo zgodilo z lokacijo na Čopovi ulici, niti ne ali bo v prihodnje na tem mestu sploh še delovala restavracija McDonald's, saj se za zdaj še usklajujejo in pogovarjajo.

"Restavracija McDonald's na Čopovi ulici v Ljubljani je v začetku marca, vsaj za zdaj, zaprla svoja vrata," so v odgovoru za Siol.net sporočili iz podjetja McDonald's.

"Njeno poslanstvo prevzema nova restavracija nedaleč stran, na Cankarjevi ulici 4, ki posluje že nekaj mesecev. Restavracija na Cankarjevi 4 se odpira na eno lepših ljubljanskih ulic, kjer ponuja vrt z mizami. Sicer pa je v marsičem drugačna, saj predstavlja nov urbani format restavracij McDonald's, ki se lepo vključuje v arhitekturo in življenje starega mestnega središča," so še zapisali v podjetju ter dodali, da je nova restavracija opremljena z najsodobnejšo opremo, ponuja Wi-Fi, enostaven dostop in omogoča naročanje na kioskih, naročilo pa vam prinesejo k mizi.

Mek
Novice Presenetilo vas bo, česa boste deležni v novem McDonald'su v Ljubljani

"Za lokacijo na Čopovi, katere najemnik smo bili, za zdaj potekajo usklajevanja in pogovori, tako da vam v tem trenutku ne moremo podati končnega odgovora, kaj se bo zgodilo s to lokacijo," so še zapisali v podjetju Alpe-Panon, ki je nosilec franšize za McDonald's v Sloveniji.

Na Čopovi ulici je prva McDonald'sova restavracija v Sloveniji svoja vrata odprla že leta 1993, torej natančno pred 30 leti. Na lokaciji trenutno poteka prenova, obiskovalce pa preusmerjajo v svojo novo restavracijo na Cankarjevi ulici, ki so jo odprli lani in je od stare oddaljena dobrih sto metrov.


Na vhodu prepoznavne restavracije McDonald's na Čopovi nas pričaka znak z napisom, da je restavracija trenutno zaprta zaradi prenove. | Foto: Siol.net/ A. P. K. Na vhodu prepoznavne restavracije McDonald's na Čopovi nas pričaka znak z napisom, da je restavracija trenutno zaprta zaradi prenove. Foto: Siol.net/ A. P. K.

Mcdonalds
Novice McDonald's na Čopovi zapira vrata?

Kot kaže, restavracija vsaj do nadaljnega ostaja zaprta. Že lani pa so iz podjetja Alpe-Panon, McDonald's DL, ki je nosilec franšize za McDonald's v Sloveniji, za Siol.net povedali, da se jim najemna pogodba za prostore na Čopovi ulici 14 izteče v začetku leta 2023. Takrat so dodali, da še ne vedo, kaj se bo z njimi zgodilo po tem, saj so še v fazi dogovorov.

McDonald's Čopova | Foto: Siol.net/ A. P. K. Foto: Siol.net/ A. P. K.

McDonald's
Novice V McDonald'su sprejeli odločitev
McDonalds
Novice McDonald's pri nas že drugič v enem mesecu zvišal cene
Richard Blais
Planet TV Ta svetovno znani kuhar je svojo kariero začel v McDonald'su
McDonald's pita
Trendi Kuharica razkrila skrivnost – tako si doma pripravite McDonald'sovo pito
Ne spreglejte