Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 7. 2024,
18.50

Osveženo pred

2 dneva, 10 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

horoskop rak horoskop škorpijon horoskop tehtnica horoskop 2024 horoskop horoskop

Sobota, 13. 7. 2024, 18.50

2 dneva, 10 ur

Kot detektorji laži: pred temi znaki horoskopa ne morete ničesar skriti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,13
ženska, dekle, poletje | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sposobnost prepoznavanja laži in skritih motivov je pri treh nebesnih znamenjih še posebej izražena.

Škorpijon

Škorpijoni slovijo po svoji sposobnosti, da prodrejo pod površino stvari. Imajo neverjetno sposobnost prepoznavanja laži in skritih motivov, zaradi prirojenega talenta za raziskovanje in odkrivanje resnice veljajo za prave detektorje laži.

Imajo močno intuicijo, ki jim omogoča prepoznavanje subtilnih znakov neiskrenosti. Ker imajo izjemno sposobnost prepoznavanja neverbalne govorice, zelo hitro ugotovijo, če nekaj ni v redu. So tudi izjemno dojemljivi za čustvena stanja drugih, zaradi česar hitro prepoznajo, če kdo skriva svoja prava čustva.

Rak

Raki so znani po čustveni globini in močni empatiji. Pod vladavino Meseca imajo sposobnost, da začutijo čustva in motive drugih, zaradi izjemne intuitivnosti in občutljivosti so izvrstni detektorji laži.

So izjemno občutljivi na čustvene spremembe v svoji okolici. Ker hitro prepoznajo drobne spremembe v tonu glasu, izrazu na obrazu in telesni govorici, nemudoma ugotovijo, če kdo ni iskren. Imajo tudi prirojeno sposobnost občutenja tujih čustev, zato lahko prepoznajo, ko kdo pred njimi skriva svoja prava čustva in motive.

Tehtnica

Tehtnice imajo izjemno močan občutek za ravnotežje, harmonijo in pravico. Ker to zahtevajo tako od sebe kot od drugih, pri ljudeh hitro prepoznajo neiskrenost.

So izjemno občutljive na kakršnokoli neskladje ali neravnotežje v svoji okolici. Ker vedno iščejo harmonijo, hitro prepoznajo subtilne znake neiskrenosti. V družabnih interakcijah so zelo dojemljive, zato zlahka prepoznajo drobne spremembe v obnašanju in govoru. Ker si vedno želijo pravice in resnice, so pri prepoznavanju laži nepogrešljive.

Preverite svoj dnevni horoskop.

prijateljici, objem, laž
Trendi To so najbolj nadležni znaki horoskopa
ljubezen, par, partner
Trendi Moški, rojeni v teh znakih, so največji lomilci src
odpoved, služba, pisarna
Trendi Znaki horoskopa, ki bodo verjetno še letos dali odpoved
Ne spreglejte