Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 6. 2024,
17.52

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,15
astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Sreda, 12. 6. 2024, 17.52

1 mesec, 1 teden

Znaki horoskopa, ki bodo verjetno še letos dali odpoved

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,15
odpoved, služba, pisarna | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Štirim astrološkim znakom zvezde napovedujejo, da se bodo do konca leta odločili za spremembo v svoji karieri.

Strelec

Strelci so avanturisti med nebesnimi znamenji, ves čas iščejo svobodo in nove izkušnje. Povsem mogoče je, da bodo do konca leta v zdajšnji službi dali odpoved, ker se jim zdi, da jih omejuje in jim krati svobodo. Če jim trenutna zaposlitev ne zagotavlja dovolj izzivov in možnosti za rast, se bodo zagotovo odločili za spremembo. Ker si ves čas želijo osebnega razvoja in izkušenj, ki jim širijo obzorja, bodo hitro poiskali novo priložnost za razvoj in napredek.

Vodnar

Ker si vodnarji ves čas želijo izboljšati svet, se najbolje znajdejo na delovnih mestih, ki jim omogočajo razvoj inovativnih projektov. Lahko se zgodi, da bodo še letos zamenjali službo, ker na trenutnem delovnem mestu ne morejo izpolniti svojih ustvarjalnih in intelektualnih potreb. Če jim delodajalec ne daje dovolj prostora za inovativnost ali če se počutijo ujete v konvencionalnem okolju, se bodo vodnarji hitro odločili za spremembo ter poiskali projekt, ki ima smisel in vizijo.

Oven

Ovni so rojeni vodje, ki ves čas iščejo nove izzive, in do konca leta bi lahko v trenutni službi dali odpoved, če se jim zdi, da ne zadovoljuje njihovih ambicij in želje po dosežkih. Občutek, da so obtičali, jih bo spodbudil k spremembi, njihova potreba po adrenalinu in izzivih pa jih bo pognala k iskanju priložnosti, ki jim bodo omogočile, da pokažejo svoje sposobnosti in uresničijo svoje cilje.

Devica

Device so pedantne in organizirane osebe, ki tudi pri svojem delu poudarjajo visoke standarde. Veliko možnosti je, da bodo še letos dale odpoved, ker jim trenutno delo ne predstavlja izziva, predvsem pa ne dosega njihovih standardov. Če se jim zdi, da jih služba ne izpolnjuje in jim ne omogoča, da bi izkoristile svoje veščine, se bodo kmalu odločile za spremembo in poiskale priložnost, da zablestijo s svojim prirojenim občutkom za red in organizacijo.

Preverite svoj dnevni horoskop.

moški, dež, slaba volja
Trendi Nebesna znamenja, ki se ves čas pritožujejo
prepir, partnerstvo
Trendi Niso za skupaj: ti astrološki pari se ves čas prepirajo
par, zveza, odnos
Trendi Ta astrološka znamenja veljajo za najpametnejše
Ne spreglejte