Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 10. 2024,
19.35

Osveženo pred

4 dni, 5 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,32

Natisni članek

Natisni članek

POP TV televizija serija Skrito v raju

Ponedeljek, 21. 10. 2024, 19.35

4 dni, 5 ur

Novih delov serije Skrito v raju letos še ne bo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,32
Skrito v raju, serija | Začetek druge sezone serije Skrito v raju bo po prazniku zaljubljencev, valentinovem dnevu. | Foto Mediaspeed

Začetek druge sezone serije Skrito v raju bo po prazniku zaljubljencev, valentinovem dnevu.

Foto: Mediaspeed

Številni oboževalci se že dlje časa sprašujejo, kdaj se bo na televizijske zaslone z drugo sezono vrnila priljubljena televizijska serija Skrito v raju. Zdaj je znanih več podrobnosti, kdaj bi lahko gledalci vendarle prišli na svoj račun.

Čeprav komercialna televizija POP TV točnega datuma nove sezone serije Skrito v raju še ni razkrila, pa je zdaj znano, kdaj bi lahko na malih zaslonih gledalci spet gledali drugo sezono. Serija se letos z novimi deli druge sezone še ne bo vrnila, gledalci pa bodo tako morali na razplet zgodbe glavnih junakov čakati še vsaj štiri mesece.

Danes so namreč potrdili, kdaj se začenja nova turneja Luke Basija Skrito v raju, na kateri bo pevec nastopil tudi z ženo Nastjo Gabor. Prav njegov uvodni koncert, ki ga bo 15. februarja 2025 izvedel v ljubljanski Cvetličarni, bo hkrati veliki koncert ob začetku predvajanja nove sezone serije Skrito v raju. Na nove dele bodo tako gledalci morali čakati vsaj še do 15. februarja prihodnje leto. Kot je poročal portal Njena.si, bi glede na datum koncerta, ki je v soboto, gledalci na nove dele najverjetneje morali počakati do ponedeljka, 17. februarja 2025.

Luka Basi ob otvoritvi druge sezone z otvoritvenim koncertom v Cvetličarni

"15. februarja bo ljubljanska Cvetličarna gostila uradni otvoritveni koncert ob začetku druge sezone predvajanja priljubljene TV-serije Skrito v raju. Naslovna tema, ki jo poje Luka Basi, je ena najbolj vrtenih skladb leta na radiih, video pa je na YouTubu že presegel 3 milijone ogledov. Prvič v slovenski popkulturni zgodovini se na ta način v velikem dogodku povezujeta TV-serija in glasbenik," so zapisali v napovedi dogodka Luke Basija, ki bo tako otvoril začetek predvajanja druge sezone Skrito v raju.

Kot so dodali v napovedniku, bo Basi začetek druge sezone pospremil z enkratnim spektaklom, na katerem bodo obiskovalci deležni številnih presenečenj, vse skupaj pa sovpada tudi s praznikom zaljubljencev.

Prva sezona serije je imela 75 delov, zaključila pa se je maja letos. Velika večina prizorov iz serije je posneta ob hrvaškem morju, natančneje v hrvaški Istri v bližini Novigrada. Kamp Paradiso pa so postavili prav za namen snemanja serije.

Preberite še:

Domen Valič, igralec; Ana Ribič, igralka
Trendi Domen Valič na premieri komedije svojega brata javnosti pokazal izbranko #foto
Gaja Filač, David Champaigne
Trendi To je srčni izbranec igralke Gaje Filač #foto
Gaja Filač
Novice Igralka Gaja Filač: Moji fantje niso bili lepotci, so bili pa čedni #Spotkast
Matej Zemljič, igralec; Eva Mahkovic, dramaturginja in avtorica
Trendi Igralec Matej Zemljič povedal, kakšno je trenutno njegovo ljubezensko življenje
Srečanje z igralci Skrito v raju
Trendi Ne, to ni Hollywood, ampak Ljubljana: norišnica z igralci serije Skrito v raju #video
Matej Zemljič, igralec
Trendi Igralec Matej Zemljič pokazal izklesano telo ter babičin rojstni dan praznoval v družbi brata #foto
Ne spreglejte