Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 10. 2024,
13.04

Osveženo pred

2 uri, 19 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Natisni članek

partnerski odnos Gaja Filač igralka

Ponedeljek, 7. 10. 2024, 13.04

2 uri, 19 minut

To je srčni izbranec igralke Gaje Filač #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,29
Gaja Filač, David Champaigne | Srčni izbranec je igralko Gajo Filač presenetil s šopkom rož, nato pa so ju fotografi ujeli še med strastnim poljubom, s katerim sta javno potrdila svojo zvezo. | Foto Mediaspeed

Srčni izbranec je igralko Gajo Filač presenetil s šopkom rož, nato pa so ju fotografi ujeli še med strastnim poljubom, s katerim sta javno potrdila svojo zvezo.

Foto: Mediaspeed

Slovenska igralka Gaja Filač je prvič javno pokazala svojega izbranca Davida Champaigneja. Fotografi so ju nedavno ujeli na eni izmed premier v Mini teatru.

Znana slovenska igralka Gaja Filač, ki jo gledalci najbolje poznajo po vlogi v seriji Skrito v raju, kjer igra vlogo Lare, že nekaj časa ni več samska, pred kratkim pa je svojega srčnega izbranca, igralca in režiserja Davida Champaigneja, pokazala tudi v javnosti.

Najodmevnejši projekti, pri katerih je Champaigne sodeloval, so 2030 (2022), Kaj pa Ester? (2023) in Stanovanje 33 (2022), je zapisano na strani Baza slovenskih filmov, prejel pa je tudi štiri nagrade.

Igralka Gaja Filač ni skrivala naklonjenosti do svojega izbranca Davida. | Foto: Mediaspeed Igralka Gaja Filač ni skrivala naklonjenosti do svojega izbranca Davida. Foto: Mediaspeed

Fotografi so par ujeli v Mini teatru med strastnim poljubom na krstni uprizoritvi predstave Morska deklica, v kateri Gaja Filač igra glavno vlogo. Avtorica dela je Nina Kuclar Stiković, režiral pa jo je Jure Srdinšek. Obetavna igralka je očitno v objemu svojega izbranca srečna že nekaj časa, saj je že pred časom objavila fotografije z njunega skupnega dopustovanja, ko sta si baterije polnila na hrvaškem otoku Lastovo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

 

Gaja Filač: Tudi če ne bi bila iz istih vod, bi razumela drug drugega

Nedavno je 26-letna igralka v intervjuju za Delo odgovorila tudi na vprašanje, ali se ji dejstvo, da njen izbranec prihaja iz umetniških vod, zdi prednost ali slabost. "V najinem odnosu se to kaže kot absolutna prednost, nikoli slabost. Ampak tudi če ne bi bila iz istih vod, mislim, da bi razumela drug drugega, ker sva taka karakterja. Vedno se podpirava, razumevajoča sva drug do drugega, maksimalno si pomagava, predvsem pa skrbiva, da sta najin dom in odnos mir in ljubezen," je priznala za Delo.

Premiere Morske deklice se je s svojim partnerjem Markom udeležila tudi radijska in televizijska voditeljica Melani Mekicar, ki v seriji Skrito v raju igra Larino najboljšo prijateljico Nino. | Foto: Mediaspeed Premiere Morske deklice se je s svojim partnerjem Markom udeležila tudi radijska in televizijska voditeljica Melani Mekicar, ki v seriji Skrito v raju igra Larino najboljšo prijateljico Nino. Foto: Mediaspeed

Serija Skrito v raju, ki je imela 75 delov, se je končala maja letos, številni pa so ostali razočarani, saj POP TV nadaljevanja serije ni uvrstil v jesensko shemo. "Priljubljena serija Skrito v raju je trenutno na zasluženem dopustu, ampak novi pripetljaji kampa Paradiso so bližje, kot si mislite," so s POP TV odgovorili za Metropolitan.

Kot majhna deklica hrepenela po pozornosti

"Kot majhna deklica sem hrepenela po pozornosti in po tem, da sem videna. Ko sem odraščala, pa sem postajala vedno bolj zadržana, vedno bolj sem začela ceniti svojo zasebnost," je junija v Siolovem podkastu razkrila igralka in dodala, da je slava morda na zunaj zanimiva in samo pozitivna, ko to izkusiš sam, pa vidiš, da je to nekaj, kar je navznoter votlo.

Več o tem, kaj je Gaja Filač povedala v Siolovem podkastu, si lahko preberete in ogledate v spodnjem članku:

Gaja Filač
Novice Igralka Gaja Filač: Moji fantje niso bili lepotci, so bili pa čedni #Spotkast

Preberite še:

Klemen Janežič in Nina Ivanišin Janežič
Trendi Slovenskima igralcema uspelo skrivati novico o naraščaju
Brad Pitt film thumb
Trendi Ste vedeli? Brad Pitt je prvo glavno vlogo posnel v nekdanji Jugoslaviji. #video
Olivier Martinez
Trendi Igralec Olivier Martinez neprepoznaven na ulicah Los Angelesa
Brigitte Macron
Trendi Francoska prva dama Brigitte Macron se je preizkusila kot igralka

Ne spreglejte