Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 9. 2024,
21.46

Osveženo pred

2 uri, 34 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Natisni članek

Kris Guštin Joker Out Chantal van Mourik Miha Guštin - Gušti

Sobota, 14. 9. 2024, 21.46

2 uri, 34 minut

"Joker Out so nam pokazali, da smo ves čas delali narobe" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01

V Spotkastu je Eva Cimbola gostila Miho Guština - Guštija in Chantal van Mourik, ki sta poročena že 25 let, skupaj pa imata tri otroke, med katerimi je tudi Kris, član izjemno priljubljene skupine Joker Out. "Njihov uspeh je meni nepojmljiv," je povedal Gušti in dodal, da so fantje starejšim glasbenikom pokazali, da so ves čas delali narobe.

Ko so skupino Joker Out izbrali za predstavnico na Evroviziji za leto 2023, je bil odziv javnosti zelo pozitiven, čeprav Evrovizija velja za izbor, ki ga le malokdo jemlje resno. To priznava tudi Gušti, čigar sin Kris je član skupine Joker Out. "Moja generacija glasbenikov je očitno podcenjevala Emo. Zvok Evrovizije nam je šel na živce," je povedal v Spotkastu, ko je beseda nanesla na pot, ki jo je ubrala sinova skupina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Guštin (@mihagusti)

Silovit uspeh sinove skupine je sicer presenetil tudi Guštija, ki se mu to zdi nepojmljivo. "Navajen sem, da gre to počasi," je povedal. Chantal je dodala, da je v sinovi zgodbi o uspehu najbolj ponosna na to, da je samostojen.

"Na pet let imava paritveni proces"

Poleg Krisa imata Chantal in Gušti tudi Maksa, ki je letos maturiral, in Majo, ki je letos postala srednješolka. "Maja je deset let mlajša, na pet let imava paritveni proces," se pošali Gušti ter pohvali svoje otroke, med katerimi ni nobenega ljubosumja, temveč samo velika povezanost. "Ko so bili mlajši, je bilo več prepirov, zdaj je to preraslo v spoštovanje. To je neverjetno," je sklenil Gušti.

Več o tem, kako je Chantal, ki jo je vedno vleklo v New York, sprejela Slovenijo za svoj dom, in katera slovenska skupina ima po Guštijevem mnenju najbolj zvesto občinstvo, si oglejte v nadaljevanju pogovora v Spotkastu.

Spotkast poiščite na Siol.net ali na vseh najbolj priljubljenih platformah za avdiovsebine: SpotifyApple PodcastsPocket CastsAudibleAmazon MusicDeezer ... Vidimo se tudi na Siol.net in na YouTubu. 
Miha Guštin Gušti in Chantal van Mourik, Spotkast
Novice Gušti in Chantal po 25 letih zveze: Veliko se smejiva #Spotkast
Miha Guštin Gušti in Chantal van Mourik, Spotkast
Trendi Guštijeva žena o oboževalkah: Nikoli nisem bila ljubosumna, razen ... #video
Joker Out
Trendi Joker Out predstavili novo pesem, viralna je bila še pred premiero

 

Ne spreglejte