SiolNET. Sportal Zimski športi
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger
premor je izkoristila za poroko

Katharina Althaus se je poročila

0,45

termometer

Katharina Althaus, Planica 2023 | Katharina Althaus je premor pred novo sezono izkoristila za poroko. | Foto: Guliverimage
Katharina Althaus je premor pred novo sezono izkoristila za poroko. Foto: Guliverimage

Znana nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je v Oberstdorfu dahnila usodni da svojemu dolgoletnemu partnerju Patricku Schmidu in bo poslej tekmovala pod priimkom Schmid, so potrdili pri tamkajšnji smučarski zvezi. Nemka je bila osrednja junakinja zadnjega nordijskega svetovnega prvenstva v Planici, kjer je osvojila tri zlata odličja in eno bronasto.

Planica navijači, letalnica bratov Gorišek Sportal Planica edina kandidatka za gostiteljico SP v poletih 2028

"Gospa in gospod Schmid," je danes zapisala nemška smučarska skakalka na Instagramu in pri tem objavila več fotografij s svoje poroke.

Šestindvajsetletna Nemka ima v svoji vitrini osem kolajn najbolj žlahtnega leska s svetovnih prvenstev ter dve srebrnega z olimpijskih iger v južnokorejskem Pyeongchangu 2018 in Pekingu 2022.

Dawid Kubacki Sportal Dawid Kubacki že trenira s Poljaki

Na tekmah za svetovni pokal je dosegla 15 zmag, trikrat pa je sezono končala na skupnem drugem mestu. Prvič v sezoni 2017/18, drugič v sezoni 2018/19, tretjič pa v tej sezoni, ko se je pred njo uvrstila le Avstrijka Eva Pinkelnig, tik za njo pa Slovenka Ema Klinec.

Nika Prevc, Maja Vtič, Ema Klinec, Nika Križnar Sportal Skakalke bo tudi v prihodnje vodil Zoran Zupančič Zoran Zupančič Sportal Zoran Zupančič: Zunanji pritisk je zagotovo vplival na nas Michelle Goebel Sportal Mlada Nemka končala kariero
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin