Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 9. 2020,
8.50

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

1

Natisni članek

Milan Anđelković Prva liga Telekom Slovenije NK Olimpija NK Olimpija Goran Stanković NK Tabor Sežana

Torek, 8. 9. 2020, 8.50

3 leta, 7 mesecev

Goran Stanković novi trener Sežancev

Naslednika Camoranesija našli pri Olimpiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

1

Nogometaši Tabor Sežane so dobili novega trenerja. Maura Camoranesija, ki se je usedel na vroči stolček Maribora, bo zamenjal 40-letni Ljubljančan Goran Stanković, ki je s Sežanci podpisal dvoletno pogodbo. Pri Olimpiji ga bo na položaju glavnega trenerja mladinske selekcije nasledil Milan Anđelković.

✍️ | GORAN STANKOVIĆ JE NOVI TRENER RDEČE-ČRNIH Novi trener članske ekipe CB24 Tabor Sežana je postal Goran Stanković,...

Objavil/a NK TABOR Sežana dne Ponedeljek, 07. september 2020

Stanković je do zdaj opravljal dvojno vlogo. Bil je vodja mladinskega pogona pri ljubljanski Olimpiji ter glavni trener mladinske selekcije U19, s katero je v pretekli sezoni osvojil naslov državnih prvakov. Na položaju glavnega trenerja mladinske selekcije zeleno-belih ga bo nasledil Milan Anđelković.

Stanković je v svoji karieri deloval tudi kot glavni trener mladinskih selekcij (Slovan in Bravo) in članskih ekip (Šenčur, Bravo, Brinje). V preteklosti se je preizkusil tudi v tujini, ko je kot pomočnik trenerja deloval v kitajski prvi in drugi ligi. V sezoni 2018/19 je svojim izkušnjam dodal še vlogo pomočnika trenerja mladinske reprezentance Slovenije. 

"Danes obračamo nov list v zgodbi NK Tabor Sežana. Po nadvse uspešni epizodi pod vodstvom Maura Camoranesija, kjer smo v delovanje prvega moštva vpeljali moderen, evropski pristop k delu, želimo na teh principih in temeljih graditi tudi v prihodnje. Znova se vračamo k sebi in skladno z osnovno filozofijo kluba zaupamo mlademu slovenskemu strokovnjaku, ki bo skupaj z nami nadaljeval ter še nadgradil zgodbo nogometnega kluba Tabor Sežana," je ustoličenje novega trenerja komentiral direktor primorskega prvoligaša Davor Škerjanc

Tabor ima po dveh odigranih krogih nove sezone v svojem žepu zmago in poraz, prvi test novega trenerja pa bo v nedeljo, ko bo Tabor na domačem štadionu pričakal Aluminij. 

Preberite še:

Mauro Camoranesi
Sportal Direktor Tabora izlil dušo po odhodu Camoranesija. Kaj zdaj?
Mauro Camoranesi - NK Maribor
Sportal Mariborčani izgubili brez Camoranesija
Darko Milanič
Sportal Milanič segel v roke Slovakom, ki ne skrivajo sreče
Ne spreglejte