Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
12. 11. 2023,
8.30

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

Natisni članek

Stožice 1. SNL NK Mura NK Olimpija NK Olimpija Green Dragons

Nedelja, 12. 11. 2023, 8.30

5 mesecev, 2 tedna

Nadaljevanje praznovanja 35. letnice obstoja Green Dragonsov

Green Dragons napovedujejo spektakel, kakršnega Slovenija še ni videla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64
Green Dragons baklada 2023 | Green Dragons so v začetku oktobra obsijali nebo v starem delu Ljubljane. Danes ga bodo na stadionu Stožice, kjer napovedujejo pirotehnični šov. | Foto www.alesfevzer.com

Green Dragons so v začetku oktobra obsijali nebo v starem delu Ljubljane. Danes ga bodo na stadionu Stožice, kjer napovedujejo pirotehnični šov.

Foto: www.alesfevzer.com

Navijaška skupina Green Dragons, ki stiska pesti za ljubljansko Olimpijo in letos praznuje 35. rojstni dan, za danes pripravlja prav poseben šov. V Stožicah, kjer se bosta v 16. krogu slovenskega prvenstva za točke pomerili Olimpija in Mura, bo izvedla pirotehnični šov. Prejšnji mesec so poskrbeli, da je "gorelo" središče Ljubljane, danes pa se obeta pirotehnični spektakel še na stadionu. "To bo spektakel, kakršnega Slovenija še ni videla," napovedujejo navijači Olimpije.

NK Maribor : NK Celje
Sportal Celjanom štajerski derbi, kapetan Olimpije v sodniškem dodatku priigral zmago in odžejal navijače

V začetku prejšnjega meseca so si najglasnejši podporniki Olimpije, ki pesti za zmaje organizirano stiskajo že okroglih 35 let, dali duška v starem delu Ljubljane. Pripravili so ognjemet in zaznamovali začetek proslavljanja rojstnega dneva. Tega nameravajo zavleči skoraj do konca jeseni. Tako danes sledi drugi del trilogije. 

Green Dragons baklada 2023
Sportal Neverjetni prizori v središču Ljubljane! Green Dragons so si dali duška! #video

Pirotehnični šov, ki je 2. oktobra razsvetlil nebo nad Prešernovim trgom, Ljubljanico in številnimi znamenitostmi v Stari Ljubljani, se bo tokrat preselil na stadion.

Tako je bilo v začetku oktobra v starem delu Ljubljane:

Navijaška skupina Green Dragons napoveduje spektakel, kakršnega Slovenija še ni videla. Na dvoboju proti Muri, sklepnem dejanju 16. kroga Prve lige Telemach, bo tako pestro in spektakularno. Ker bodo podpore deležni tudi gostje, ki jih v Stožicah že tradicionalno spremlja lepo število zvestih privržencev, se bo današnji prvoligaški spored, ta se bo začel s štajerskim derbijem med Mariborom in Celjem ob 15. uri v Ljudskem vrtu, končal z obračunom med Olimpijo in Muro, na katerem bo zanimivo ne le na zelenici, ampak tudi na tribunah.

Obračun med Olimpijo in Muro se bo začel ob 17.30. | Foto: Vid Ponikvar/Sportida Obračun med Olimpijo in Muro se bo začel ob 17.30. Foto: Vid Ponikvar/Sportida Navijači Olimpije za dvoboj pripravljajo posebne koreografije, ob tej priložnosti pa vabijo vse, ki so bili kadarkoli člani njihove navijaške skupine, da se jim danes pridružijo na severni tribuni Stožic. Obračun se bo začel ob 17.30, trener Zoran Zeljković pa bo na njem skušal nadaljevati niz srečanj z nedotaknjeno mrežo, ki traja že štiri tekme. Zmaji niso prejeli zadetka niti na zadnji tekmi, ko so v četrtek ugnali ferskega prvaka KI Klaksvik in se razveselili zgodovinske prve evropske zmage v konferenčni ligi. Bodo niz nadaljevali tudi danes in s tem še olepšali proslavljanje njihovih navijačev ob 35-letnici obstoja Green Dragonsov?   

NK Olimpija David Sualehe
Sportal Neverjetno, kaj uspeva temu Portugalcu v dresu Olimpije!
NK Olimpija : Klaksvik Mustafa Nukić
Sportal Olimpija po zgodovinskem uspehu ni več črna ovca Evrope
NK Olimpija David Sualehe
Sportal Zgodovinska evropska zmaga Olimpije v Stožicah
NK Olimpija : Ludogorec Green Dragons
Sportal Kdo pravi, da je že konec evropskih sanj Olimpije?
Ne spreglejte