SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vražja dama potočila prve solze v šovu #video

0,37

termometer

Na Planetu lahko vsako soboto ob 21.00 spremljate šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Tokrat smo v oddaji prvič videli solze na obrazu Pike Zrim. V nadaljevanju razkrivamo, kaj je bil razlog zanje.

Pika Zrim je v četrti oddaji šova Vražje dame najprej pokazala, da ji hišna opravila niso tuja. Že od nekdaj se z elanom loti vsakega dela, tako znotraj hiše kot zunaj nje. "Zadnja leta mi pri tem veliko pomaga tudi moj mož," je priznala. Pika bo z možem Jankom novembra praznovala 20. obletnico zveze, poročena pa sta 13 let.

Vonj po strasti Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti

"Ob Janku sem spoznala, kaj pomeni, da je ženska ljubljena in spoštovana," je priznala vražja dama, dodala pa še, da je mož izjemno pozoren do nje in da jo sliši. "Janko je resnično dober človek," je z ljubeznijo v očeh povedala Pika. Brez dlake na jeziku je dejala, da jo nekatere stvari pri možu tudi nervirajo; najbolj to, da se z njim ne da skregati, ker je tako miren. "Včasih, ko se skregava, imam jaz bolj monolog," je pojasnila vražja dama.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Piki družina pomeni ogromno, kar je dokazala tudi v oddaji. Pred kamerami je namreč potočila prve solze, saj je bil njen vnuk Aleksej na počitnicah, ona pa ga je zelo pogrešala. "Ko ne pride k meni 14 dni, imam občutek, kot da ga ni bilo tri mesece," je priznala Pika. "Želim si, da bi Aleksej v odraslih letih svoji družini in prijateljem pripovedoval, kako je bilo pri babici," je vražja dama sklenila v solzah.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21.00.

 

Carmen Osovnikar Planet TV Carmen si želi povečati družino #video   Pika Zrim - Zmanjšanje oprsja Planet TV Ta vražja dama si je zmanjšala oprsje #video Špela Kastelic Planet TV To vražjo damo na cesti ne upočasnijo niti kazenske točke #video Carmen Osovnikar Planet TV Ta vražja dama gre na vse štiri le v fitnesu #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin