SiolNET. Planet TV Večerja za 5: Na deželi
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Večerja za 5: Na deželi

Udeleženca šova so premagale solze! Kaj se je zgodilo? #video

0,21

termometer

Nocoj ob 21. uri si boste na Planetu ogledali še zadnjo večerjo v oddaji Večerja za 5: Na deželi v tem tednu. Ob koncu oddaje bo znano, kdo od peterice iz Destrnika in okolice je s svojo kulinarično zgodbo najbolj navdušil preostale udeležence šova. Priča pa bomo tudi solzam edinega moškega predstavnika v tem tednu. Kaj se je zgodilo?

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Destrnik z okolico

Kot zadnji v tem tednu bo svoje kuharske sposobnosti na ogled postavil 70-letni upokojenec Dušan, ki je v širši okolici znan kot odličen kuhar na prostem. Do zdaj je največ točk zbrala 27-letna Damjana in že nocoj bo jasno, ali jo je Dušan s svojim trihodnim menijem presegel.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV To diagnozo ima udeleženka šova Večerja za 5: Na deželi #video

Nocojšnja večerja pa bo tudi zelo čustvena in Dušan ne bo mogel zadrževati solz. Tudi preostalim dekletom se bo ob tem naredil cmok v grlu. Kaj je bil razlog?

Večerja za 5: Na deželi | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Dušanu se je milo storilo ob poslušanju glasbenega presenečenja, ki ga je pripravil svojim gostjam. Zakaj mu po licu tečejo solze, ga je vprašala najmlajša Manca. "Uživam v glasbi, posebej v takšni domači," je povedal in dodal, da gre za solze sreče.

Jutro na Planetu Planet TV Iz kmetije na televizijo #video #foto

Manco je še zanimalo, ali ga to spominja na mladost. "Točno tako. Kje so ta leta, kam so zbežala? Tako pač je, tako je življenje. Prehitro mine," je odgovoril in ob teh besedah so se še preostalim članicam omizja v očeh nabrale solze. Več v zgornjem videoposnetku in v nocojšnji oddaji Večerja za 5: Na deželi.

Kulinarična dogodivščina Večerja za 5: Na deželi je ta teden na Destrniku in v okolici. Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ne zamudite!

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tekmovalec brez zadržkov: Bi jaz tebi lahko malo te rožice povohal? #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tekmovalec nasmejal: Bomo imeli nudistično plažo tu zadaj #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Tako je videti, ko za traktor sede mlado dekle #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin