SiolNET. Planet TV Telenovele
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Izgubljena čast

Turški zvezdnik: Pozornost oboževalk mi godi

0,20

termometer

Izgubljena čast |  | Foto:

V priljubljeni nadaljevanki Izgubljena čast, ki je na Planetu od ponedeljka do petka ob 17. uri, glavno moško vlogo igra Egin Akyürek, eden najbolj zaželenih turških igralcev, ki pravi, da je bilo v srednji šoli povsem drugače, saj ga dekleta niso niti povohala.

Beren Saat Planet TV Pandemija rešila zakon turške lepotice

Engin Akyürek je eden najslavnejših turških igralcev, za katerim vzdihujejo gledalke z vsega sveta, njegov talent pa lahko občudujemo tudi v nadaljevanki Izgubljena čast. Rojen je bil v Ankari pred 39 leti, na televiziji pa se je prvič pojavil v tekmovalnem šovu talentov leta 2004, na katerem je zmagal. Za nagrado je dobil vlogo v seriji Yabanci Damat.

Vloga v filmu Usoda (Kader) mu je leta 2006 prinesla turško filmsko nagrado za najbolj obetavnega igralca, vsa vrata pa mu je dokončno odprla uspešnica Izgubljena čast, s katero je zaslovel tudi zunaj meja svoje države.

Zanimivo je, da je bil Egin v mladosti pravzaprav pravo nasprotje velikega šarmerja, za kakršnega velja danes. Zaradi aken je bil zelo nesamozavesten. "Puberteta je za fante zelo težavno obdobje, težko je biti privlačen z mozolji na koži. Ukvarjal sem se z gledališčem, in ko sem se med študijem počasi izoblikoval, sem dobival tudi več pozornosti," je povedal.

Kljub temu trdi, da je imel v življenju veliko srečo: "Če bi posneli film po mojem življenju, bi bila to mešanica komedije in akcije. Menim, da sem srečnež, saj v življenju nisem doživel veliko dramatičnih trenutkov ali velikih travm."

S soigralko Beren Saat v nadaljevanki Izgubljena čast | Foto: S soigralko Beren Saat v nadaljevanki Izgubljena čast

V seriji Izgubljena čast se s Fatmagul iz manjšega mesta preseli v Istanbul, ki je močno vplival tudi na njegovo zasebno življenje. "Istanbul je lep in poseben, ko enkrat prideš tja, mesta ne moreš zapustiti," je povedal igralec, ki je več let živel na evropski strani mesta, nato pa se preselil na azijsko stran, ki mu je pravzaprav še bolj všeč.

Zelo všeč pa mu je tudi pozornost, ki jo dobiva od oboževalk. "Seveda, da mi godi, zelo lepo je, ko je človek nekomu všeč. Vesel sem, da sem zaradi tega, kar počnem, všeč toliko ljudem. Njihova podpora me osrečuje, v njihovih življenjih sem prisoten skozi vloge, ki jih igram," pravi zvezdnik, ki so mu v preteklosti pripisovali več zvez s soigralkami.

Nadaljevanka Izgubljena čast je na Planetu od ponedeljka do petka ob 17. uri.
Izgubljena čast Planet TV Igralka v mladosti doživela veliko tragedijo V iskanju pravice Planet TV Nova sezona serije V iskanju pravice Havaji 5.0 Planet TV Havaji 5.0 se vračajo z deveto sezono
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin