SiolNET. Planet TV Telenovele
0,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Izgubljena čast

Igralka v mladosti doživela veliko tragedijo

0,42

termometer

Ena najbolj priljubljenih turških igralk v nadaljevanki Izgubljena čast igra žrtev strašljivega zločina. Tudi njeno zasebno življenje je zaznamovala tragedija, saj je v mladosti izgubila svojega fanta.

Lik Fatmagul, ki ga igra Beren Saat, v prvem delu Izgubljene časti doživi grozljiv zločin, saj je žrtev večkratnega posilstva. Prizor nasilja je razdelil turško javnost, o njem so razpravljali celo v tamkajšnjem parlamentu, gledanost nadaljevanke pa je bila rekordna. 

Beren Saat Izgubljena čast Planet TV Nadaljevanka, o kateri so razpravljali celo v turškem parlamentu

Težavno je bilo tudi snemanje samo. "Dolgo smo potrebovali, da smo posneli ta prizor," je povedala Beren in dodala, da je bila še nekaj dni po snemanju vznemirjena, saj se je čustveno zelo navezala na svoj lik. Da bi se bolje vživela v svojo vlogo, je Beren govorila tudi s psihologi in se posvetila žrtvam posilstva. "Žrtve vedno obsojajo sebe. Fatmagul nosi temna oblačila in spete lase, da ne bi izstopala. Počasi se to sicer spremeni, ko se njeno srce odpre za ljubezen," pravi Beren.

Izgubljena čast

Izgubila je svojo prvo ljubezen

Tudi igralkino zasebno življenje je zaznamovala tragedija. Ko je bila stara 20 let, je namreč umrl fant, s katerim je bila v zvezi, prav ona pa je bila zadnja, ki ga je videla živega. Po skupnem večeru je namreč odšla domov, zjutraj pa jo je brat njenega fanta poklical in ji povedal tragično novico. Beren prav svoji prvi ljubezni pripisuje zasluge za uspeh, saj jo je on nagovarjal, naj se posveti igri.

Novo turško nadaljevanko Izgubljena čast lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri.
Izgubljena čast Planet TV Kdo je kdo v novi nadaljevanki Izgubljena čast Beren Saat Trendi Ena najslavnejših turških igralk razburja tamkajšnje politike Izgubljena čast Planet TV Premierno v Sloveniji: turška uspešnica Izgubljena čast
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin